Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Sokeria, mausteita ja kaikkea jäistä!

Kuka olisi tiennyt?

Me kaikki tiedämme, että jäätelötötterö hellepäivänä on vuorenvarma keino onnellisuuteen, mutta veikkaamme, ettet tiennyt näitä mielenkiintoisia tosiseikkoja tästä viileimmästä välipalasta.

 

  1. Vaikka olemassa on kirjaimellisesti tuhansia jäätelömakuja, tavallinen vanilja on yhä maailman suosituin. Seuraavana vuorossa: Minttu-suklaamuru ja keksikerma. (1)  
  2. 10 % siitä, mitä ihmiset kuluttavat ’jäätelönä’ on itseasiassa sorbettia, mehujäätä tai jääjogurttia. (2)  
  3. Suurin koskaan valmistettu jäätelöannos valmistettiin Edmontonissa, Kanadassa vuonna 1988 – sille punnittiin huikea 23,918 kilogramman paino! (3)
  4. Hanhenmaksa, rintamaito, hiili, pekoni, haggis, mustealan muste. Ei – tässä ei ole kyse oudoimmasta koskaan kuulemastasi illallisruoasta – nämä ovat oikeasti kaikki oikeita jäätelön makuja, joita voit löytää ympäri maailman! Oletko tarpeeksi rohkea kokeilemaan jotain niistä? (4)
  5. USA kuluttaa enemmän jäätelöä kuin mikään muu kansakunta. Toisella ja kolmannella sijalla ovat Uusi-Seelanti ja Australia, tässä järjestyksessä.

’Viilennetty’ ateriasuunnitelma

Tämä herkullinen jäätelö-ateriasuunnitelma vie sinut aamunkoitosta iltahämärään, jokainen ruokalaji on toteutettu Tupperware auttavan käden avulla. Tässä on kaikki mitä tarvitset luodaksesi oman jäisen ruokataivaasi.

  • Sokeria, mausteita ja kaikkea jäistä!
  • Sokeria, mausteita ja kaikkea jäistä!
  • Sokeria, mausteita ja kaikkea jäistä!
  • Sokeria, mausteita ja kaikkea jäistä!

8.00, Aamiainen: Hedelmä-jääjogurttitötteröt

Herätyskello soi. Ensimmäinen ajatus – aamiainen! Loikkaat keittiöön innostuneena sammuttamaan aamujanosi näillä pakastimeen kätketyillä mehujäillä.

Tarvikkeet:

  • 150 g vadelmia, mansikoita, kiiviä tai mitä tahansa pehmeää hedelmää
  • 30 g tomusokeria
  • 125 g jogurttia tai kuohukermaa
  • 4 jäätelötikkua 

Ohjeet:

  1. Sekoita hedelmät ja tomusokeri käyttäen Extra Chefiä, lisää sitten jogurtti tai kuohukerma ja sekoita uudelleen.
  2. Aseta 4 Cornet Partya Pieneen korkeaan 1,1 L Freezer Mateen. Tötteröiden reunojen tulisi nojata toisiinsa ja Freezer Maten reunoihin, niin etteivät ne kallistu.
  3. Kaada hedelmäseos tötteröihin.
  4. Laita jokaisen tötterön keskelle jäätelötikku ja jäädytä vähintään 8 tuntia.
  5. Kumotaksesi, laske lämmintä vettä muutaman sekunnin ajan tötteröiden ulkopuolelle ennen kuin vedät ne jäätelötikusta varovasti irti.
  • Sokeria, mausteita ja kaikkea jäistä!
  • Sokeria, mausteita ja kaikkea jäistä!
  • Sokeria, mausteita ja kaikkea jäistä!

12.00, lounas: Avokadosorbetti

Veikkaamme, ettet koskaan ajatellut kuulevasi sanoja ’avokado’ ja sorbetti samassa lauseessa! Tulet oppimaan, miksi tämä tarkalleen ottaen on nerokas lounasajan ihanuus.

Tarvikkeet:

  • 400 g avokadoa (kuorittuna)
  • hyppysellinen tulista chilijauhetta
  • 2 ml suolaa
  • 2 rkl limemehua (± 10 ml)

Ohjeet

  1. Kuutioi hedelmä etukäteen käyttäen 10 mm:n Chef Press Diceria pakasta se sitten Suuressa Matalassa 2,25 L Freezer Matessa vähintään 8 tunnin ajan. 
  2. Anna jäätyneiden avokadokuutioiden tekeytyä 15 minuutin ajan sen jälkeen, kun olet ottanut ne pakastimesta. 
  3. Mausta chilijauheella, suolalla ja limemehulla, ja varmista sorbetti käyttäen FusionMaster Sorbet Makeria. 
  4. Älä unohda tacolastuja tarjoilua varten!
Sokeria, mausteita ja kaikkea jäistä!

18.00, päivällinen: Pizzatötteröt

Lapset eivät usko korviaan, kun kerrot heille, että illalliseksi on pizzatuutteja; nämä maukkaat luomukset tarjoavat kivan tempun erityisesti perheen pienimmille – jotka tulevat syömään pizzaa jäätelötötteröiden muodossa! Tässä on vähän enemmän työtä, joten suunnista tänne saadaksesi täydellisen reseptin ja ota pikku apulaisesi mukaan.

 

Asiantuntijan vinkki: Kun saavut lopullisten päällysteiden vaiheeseen, tee ratsia jääkaappiin lisätäksesi ylimääräisen kerroksen pizzatuuttiisi ja käyttääksesi tilaisuutesi hyväksi sellaisten ainesten loppuun käyttämiseksi, jotka olisit muuten unohtanut: rucolan lehdet, parmesaanikuorrutus ja tomaatit voivat kaikki olla ykköshaastajia.

  • Sokeria, mausteita ja kaikkea jäistä!
  • Sokeria, mausteita ja kaikkea jäistä!
  • Sokeria, mausteita ja kaikkea jäistä!
  • Sokeria, mausteita ja kaikkea jäistä!

20.00, jälkiruoka: Jäätelökeksi

Lopultakin – jos tilaa on jäljellä – on aika viilentyä jäätelökeksien muodossa. Jälkiruokavoittaja koko perheelle. Hanki täydellinen resepti täältä, ja tee suuri erä, jotta voit aina palata pakastimellesi, sen sijaan, että ostaisit supermarketin herkkuja, joiden mukana on paljon ylimääräistä pakkausmateriaalia.

Sokeria, mausteita ja kaikkea jäistä!

22.00, yömyssy: Jäädytetty cocktail

Ennen kaikkien niiden zetojen nappaamista ja sen jälkeen, kun lapset ovat jo sängyssä, hemmottele itseäsi rauhallisella hetkellä ja yömyssyllä, jonka totisesti ansaitset. Laita askareet ja ylläpito jäihin, ja rentoudu sen sijaan Granita-, shampanja- ja mansikkacocktail tai klassinen Mojito käyttäen FusionMaster Ice Shaveria. Jäätävän mukavaa!


Asiantuntijan vinkki:
Alkavatko banaanit muuttua ruskeiksi hedelmäkulhossa? Älä heitä niitä pois! Tee banaanimojito!

Ice, Ice, Baby

Niin monien terveellisten ja kestävien vaihtoehtojen ollessa olemassa voit huoletta rentoutua tuntematta syyllisyyttä. Sen lisäksi, ei ole tarvetta kertakäyttötuotteiden käyttöön, kun voit täyttää varastosi meidän kokeilluilla ja hyväksi havaituilla aarteillamme, jotka palautat käyttöön kerta toisensa jälkeen. Ja tässä on lisää jäistä inspiraatiota, jolla luistella. Loppujen lopuksi, kuka ei pitäisi jäätelöstä?

 

Asiantuntijan vinkki: Laita koristellen! Kokeile meidän LolliTupsejamme siirappiin kastettavaksi ja kookoksella, suklaalastuilla, nonparelleilla ja muilla päällystettäviksi.

 

Järjestä perhe riviin ja valmistaudu tahmeisiin sormiin, sotkuisiin kasvoihin ja leveisiin hymyihin! Ota koko jengi mukaan ja nauti kestävän ruoanlaiton oppimisesta yhdessä koko matkan ajan.

Top