Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Tupperware Esittely

Visual

Inspiraatiota ja tietoa

Kun osallistut Tupperware-esittelyyn tai olet sen emäntänä/isäntänä, saat tutustua laadukkaisiin tuotteisiin, jotka sopivat nykyaikaiseen ja joustavaan elämäntapaan. Lisäksi esittelyssä kokeillaan yksinkertaisia reseptejä, jotka on helppo toteuttaa oikeilla välineillä. Se on hyvä syy kokoontua yhteen sukulaisten, ystävien, työkavereiden ja naapureiden kanssa, vaihtaa ideoita ja vinkkejä keskenään sekä saada inspiraatiota. Voit ottaa osaa ja maistaa ruokaa, joka on valmistettu uusimmilla Tupperware-tuotteilla.

Haluatko järjestää esittelyn?
Kun olet esittelyn emäntänä tai isäntänä, voit viettää muutaman mukavan ja inspiroivan tunnin yhdessä ystäviesi kanssa. Voit sopia päivämäärästä ja ajasta konsulenttisi kanssa, ja hän auttaa sinua järjestämään mukavan illan sinulle ja vieraillesi. Oletko esimerkiksi kiinnostunut tietynlaisista tuotteista tai teemoista – ruoanvalmistus mikrossa, leivonta, lasten tuotteet tai muuta vastaavaa?

Saat konsulentiltasi kaikki tarvittavat tiedot esittelyihin liittyen. Lisäksi löydät ajankohtaista tietoa kuvastosta ja tarjousesitteistä. Sinun täytyy vain kutsua ystäviä, sukulaisia, naapureita, työkavereita ja tuttuja kotiisi sovittuna ajankohtana.

Ilta kuluu suunnilleen seuraavasti: Konsulentti saapuu kotiisi ennen vieraita ja asettaa tuotteet esille. Kun vieraat ovat saapuneet, konsulentti esittelee ajankohtaisia tuotteita ja valmistaa mahdollisesti ruokalajin, josta olette sopineet. Se on hyvä tapa oppia tuotteiden käyttöä ja samalla saatte käytännön vinkkejä ruoanlaittoon.

Kuvastossa olevien tuotteiden lisäksi vieraillasi on mahdollisuus ostaa myös joitakin kiinnostavia tarjoustuotteita. Saat luonnollisesti hienon tuotteen kiitoksena siitä, että konsulentti saa lainata kotiasi esittelyynsä. Voit lisäksi ansaita useampia tuotteita emännän/isännänkampanjastamme. Konsulenttisi kertoo tarkemmin niistä mahdollisuuksista.

Voit siis nauttia muutamasta mukavasta tunnista yhdessä ystävien, sukulaisten ja tuttujen kanssa – ja saatte samalla inspiraatiota ja hyviä vinkkejä arjen ruoanlaittoon.

Top