Etsimme ehkä juuri sinua

Klikkaa ja lue lisää!

Olet loistava

Klikkaa ja lue lisää!

Ryhdy konsulentiksi!

Klikkaa ja lue lisää!

Liity joukkoomme!

Klikkaa ja lue lisää!

Mitä Tupperware-konsulentti oikeastaan tekee?

 • mosaic

Mitä Tupperware-konsulentti oikeastaan tekee?

Tupperware tarjoaa joustavat työajat, lisätuloja, uusia ystäviä ja uusimpia Tupperware-tuotteita ennen ketään muuta!

show

Voit tehdä mukavaa työtä, ansaita haluamiasi tuloja, saada arvostusta, oppia uutta positiivisilta ja innostavilta ihmisiltä, sekä saada ansaitsemaasi tunnustusta.

hide

Meillä jokaisella on tarinamme.

Niina

Tupperware oli osa lapsuuttani ja minulla on joitakin niistä tuotteista vieläkin tallella! Nyt konsulenttina ja tiiminjohtajana olen saanut paljon muutakin kuin vain upeita tuotteita. Tupperware on antanut minulle uusia ystäviä, kontakteja, uusia kokemuksia ja matkustusmahdollisuuksia. Saan kokeilla helpompia tapoja laittaa ruokaa ja voin tarjoilla terveellistä ruokaa kauniisti. Minulla on kuusivuotias lapsi ja työskentelen myös kokkina, joten arvostan todella kaikkea, mikä helpottaa elämääni keittiössä!
 • Ida

  Tupperwaren kautta tutustun jatkuvasti uusiin ihmisiin ja olen saanut myös monta uutta ystävää. Olen hulluna kaikkeen Tupperwareen liittyvään, erityisesti tapahtumiin, joihin minut konsulenttina kutsutaan. Ensimmäisen Jubileeni koin Kööpenhaminassa kaksi vuotta sitten. Tunnelma ovien avautuessa oli maaginen: naiset kirkuivat, musiikki pauhasi ja minä tunsin välittömästi olevani osa yhteisöä. Sillä hetkellä tiesin, että tekisin tätä hommaa loppuikäni.
  Uusille konsulenteille tahdon sanoa: Älä koskaan anna periksi. Sinä pystyt vaikka mihin!
 • Johanna

  Sain ensikosketukseni Tupperwareen ollessani äitiyslomalla. Ajoitus oli täydellinen, koska kaipasin kovasti elämää kodin ulkopuolella. Tupperware tarjosi siihen mahdollisuuden. Lisäansioiden lisäksi saan tuotteita monella eri tavalla. Kun sain ensimmäisen tuotteeni, olin todella innoissani. Tuntui hyvältä tietää, että olin saanut sen, koska olin ahkeroinut esittelyissä.
  Kaikkein ylpein olen siitä, että päätin ottaa askeleen konsulentista tiiminjohtajaksi. Kannustan kaikkia liittymään Tupperwareen ja annan kaikille saman neuvon: ole itsesi, ole todellinen ja aito ja muista aina hymyillä!
 • May-Britt

  Aloitin konsulenttina pian 6 vuotta sitten. Olin Tupperware-esittelyn emäntänä ja konsulentti, joka piti esittelyn oli fantastinen. Pian sen jälkeen aloitin itse Tupperware-konsulenttina. Tämän jälkeen minusta on tullut itsevarmempi ja enemmän ulospäinsuuntautuva.
  Sosiaalisesti työ on fantastinen ja että minulla on mukavat kollegat, merkitsee minulle todella paljon. Esittelyissä valmistan aina ruokaa vierailleni ja annan vinkkejä ja ideoita tuotteiden käytöstä. Yksi suosikkituotteistani on Twist & Shake. Neuvo uusille konsulenteille on: hyvä esittelynvalmistus, tämä on aivan varmasti auttanut minua menestymään.

NYT ALOITETAAN!

Tämä kestää vain hetken, etkä tarvitse ansioluetteloa.

 • 1

  Vaihe 1

  Täytä alla oleva yksinkertainen lomake.
 • 2

  Vaihe 2

  Lähin Tupperware-tukkumyyjä ottaa pian yhteyttä.
 • 3

  Vaihe 3

  Saat käyttöösi starttipaketin ja ilmaista koulutusta.
 • 4

  Vaihe 4

  Kohti menestyksekästä uraa!