Aloita Tupperwaren konsulenttina jo tänään!

Klikkaa ja lue lisää

Rakenna elämä, jonka ansaitset

Haaveiletko tulevaisuudesta, jossa on enemmän aikaa perheelle? Lisää taloudellista vapautta? Keittiö täynnä nykyaikaisia tuotteita?

Tupperware tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden pitää hauskaa, ansaita rahaa, vapauden määrittää työaikasi ja tavata paljon mielenkiintoisia ihmisiä.

Meillä jokaisella on tarinamme.

Anne

Vuosi on kulunut, ja se on merkinnyt minulle hyvin paljon. Olen kehittynyt ihmisenä. Olen oppinut paljon uutta ja muuttunut entistä itsevarmemmaksi. Voin siis suositella konsulentin työtä muillekin. Se ei ole millään tavalla pelottavaa. Saat matkan varrella apua monilta uusilta kollegoilta, joiden kanssa saatat myös solmia ystävyyssuhteita. Lisäksi työ on erittäin hauskaa!

FAQ

  • content_section_text_picture_item 2074

FAQ

Mitä Tupperware®-konsulentti tekee?

Kuvittele työ, jossa innostat muita, valmistat helppoja reseptejä ja viihdyt vieraidesi kanssa... Juuri tätä Tupperware®-konsulentti tekee!

show

Tupperware®-konsulentti esittelee ja myy Tupperware®-tuotteita kertomalla tuotteen ominaisuuksista ja valmistamalla reseptejä Tupperware®-esittelyissä, jotta isäntä/emäntä ja vieraat saavat inspiraatiota siitä, miten tuotteemme voivat helpottaa heidän arkeaan.

 

Kuka voi aloittaa Tupperware®-konsulenttina?

Kaikki! Sinun ei tarvitse tehdä hakemusta tai lähettää CV:tä. Sinun ei tarvitse olla koulutettu myyjä tai kokki menestyäksesi. Halusitpa sitten lisätuloja tai rakentaa uraa, olet tervetullut Tupperwarelle!

 

Kuinka paljon rahaa voin ansaita Tupperware®-konsulenttina?

Se riippuu tavoitteistasi. Kuinka paljon aikaa ja sitoutumista olet valmis sijoittamaan työhön? Haluatko vain ansaita lisätuloja vai haluatko rakentaa oman tiimisi?  Ohjaat itse, kuinka paljon ansaitset suhteessa siihen, kuinka paljon teet töitä.

Onko sinulla lisää kysyttävää Tupperware®-konsulentin työstä? Voit ottaa yhteyttä johonkin Tupperware®-konsulteistamme ja kuulet lisää vaihtoehdoista. Löydät konsulentin täältä.

hide