Etsimme ehkä juuri sinua

Klikkaa ja lue lisää!

Olet loistava

Klikkaa ja lue lisää!

Liity joukkoomme!

Klikkaa ja lue lisää!

Mitä Tupperware-konsulentti oikeastaan tekee?

 • mosaic

Mitä Tupperware-konsulentti oikeastaan tekee?

Tupperware tarjoaa joustavat työajat, lisätuloja, uusia ystäviä ja uusimpia Tupperware-tuotteita ennen ketään muuta!

show

Voit tehdä mukavaa työtä, ansaita haluamiasi tuloja, saada arvostusta, oppia uutta positiivisilta ja innostavilta ihmisiltä, sekä saada ansaitsemaasi tunnustusta.

hide

NYT ALOITETAAN!

Tämä kestää vain hetken, etkä tarvitse ansioluetteloa. Aloita tänään ja ansaitset rahaa nopeammin kuin luulet!

 • Vaihe 1

  Täytä alla oleva yksinkertainen lomake.
 • Vaihe 2

  Lähin Tupperware-tukkumyyjä ottaa pian yhteyttä.
 • Vaihe 3

  Saat käyttöösi starttipaketin ja ilmaista koulutusta.
 • Vaihe 4

  Kohti menestyksekästä uraa!

Meillä jokaisella on tarinamme.

Niina

Tupperware oli osa lapsuuttani ja minulla on joitakin niistä tuotteista vieläkin tallella! Nyt konsulenttina ja tiiminjohtajana olen saanut paljon muutakin kuin vain upeita tuotteita. Tupperware on antanut minulle uusia ystäviä, kontakteja, uusia kokemuksia ja matkustusmahdollisuuksia. Saan kokeilla helpompia tapoja laittaa ruokaa ja voin tarjoilla terveellistä ruokaa kauniisti. Minulla on kuusivuotias lapsi ja työskentelen myös kokkina, joten arvostan todella kaikkea, mikä helpottaa elämääni keittiössä!
 • Miia

  Minulle tärkeimpiä elämässäni ovat perheeni ja ystäväni. Kun minulla menee hyvin, perheelläni menee hyvin. Sellaiselle, joka ei tunne Tupperwarea (työntekijän näkökulmasta), sanoisin, että tärkeimpiä ovat ihmiset. Yhteisöllisyyden tunne. Voit olla oma itsesi ja silti kuulua joukkoon.
  Miia Mannelin, Suomen Culinary Party Stars 2019.

 • Camilla

  Aloitin, koska olin juhlissa ja näin monta kiinnostavaa tuotetta. Ajattelin, että haluaisin useat niistä itselleni ja mietin, voisinko ryhtyä konsultiksi. Toimin aktiivisesti vuoden ajan, mutta sitten minulla oli paljon muuta tekemistä ja pidin pienen tauon, jonka jälkeen palasin takaisin manageriksi, enkä ole katunut sitä.

 • Annbritt

  Minulle tärkeintä on mahdollisuus valita, milloin haluan tehdä töitä ja milloin viettää vapaa-aikani. Se on tärkeää perheeni ja terveyteni kannalta.

 • May-Britt

  Aloitin konsulenttina pian 6 vuotta sitten. Olin Tupperware-esittelyn emäntänä ja konsulentti, joka piti esittelyn oli fantastinen. Pian sen jälkeen aloitin itse Tupperware-konsulenttina. Tämän jälkeen minusta on tullut itsevarmempi ja enemmän ulospäinsuuntautuva.
  Sosiaalisesti työ on fantastinen ja että minulla on mukavat kollegat, merkitsee minulle todella paljon. Esittelyissä valmistan aina ruokaa vierailleni ja annan vinkkejä ja ideoita tuotteiden käytöstä. Yksi suosikkituotteistani on Twist & Shake. Neuvo uusille konsulenteille on: hyvä esittelynvalmistus, tämä on aivan varmasti auttanut minua menestymään.