Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Esittely Vinkkejä

Visual
Inspiraatiota esittelyn teemaksi

Millaisen esittelyn haluaisit? Tunnet itse vieraasi parhaiten ja tiedät mikä heitä voisi kiinnostaa. Puhu konsulenttisi kanssa, niin voitte päättää mitä valmistetaan.

Tässä on joitakin ideoita ruoanvalmistukseen liittyen.
Voitte katsella tai osallistua yksinkertaisten ruokalajien valmistukseen – ja saatte luonnollisesti maistaa valmistettua ruokaa. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus vaihtaa ideoita vieraiden kesken ja konsulentin kanssa, samalla kun ruokaa valmistetaan yhdessä:

"Meals in minutes" on monille ajankohtainen teema tällä hetkellä – kaikki haluavat valmistaa terveellistä ja maistuvaa ruokaa koko perheelle lyhyessä ajassa. Haluamme syödä terveellisesti, mutta kiireinen arki tekee sen toteuttamisesta haastavaa. Ruoanvalmistus mikroaaltouunissa on mielenkiintoinen teema. Se näyttää miten keittiössä käytetyn ajan voi optimoida tavoitteisiin pääsemiseksi. Kehitämme jatkuvasti uusia mullistavia tuotteita mikrokäyttöön – valikoimasta löytyy jo esimerkiksi höyrykeitin ja painekeitin. Tuotteiden käyttö on jännittävää ja ne tarjoavat uusia mahdollisuuksia keittiöön.

Omenapiirakka, kesäinen juustokakku tai porkkanakakku? Kuka voisi kieltäytyä houkuttelevista kakuista? Vieraat voivat jakaa keskenään vinkkejä suosikkikakuistaan ja resepteistään. Konsulentti näyttää, miten monilla Tupperwaren tuotteilla voi leipoa helposti.

Voit järjestää brunssin, voitte opetella soseiden tekoa vauvoille äitiryhmän kanssa, tai saada vinkkejä kasvisruoista. Mahdollisuuksia on monia – voit itse keksiä teeman, jonka myötä illasta tulee mukava sinulle ja vieraillesi.

Haluatko mieluummin järjestää perinteisemmän esittelytilaisuuden?
Perinteinen esittely antaa inspiraatiota helpompaan arkeen, kun konsulentti esittelee valittuja tuotesarjoja tai laajaa tuotevalikoimaa tietyn teeman pohjalta, esimerkiksi säilytys, jääkaappi ja pakastin, tarjoilu tai leivonta. Voitte sopia mikä teema sopii sinulle ja vieraillesi.

Top