Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Tekijänoikeudet

Tupperware Nordic A/S
Tämän verkkosivuston sisältöä ei saa jakaa, muuttaa, lähettää, käyttää uudelleen, välittää tai käyttää julkisessa tai kaupallisessa tarkoituksessa ilman Tupperware Nordic A/S:n kirjallista lupaa. Tämä koskee tekstiä ja kuvia sekä ääni- ja videoaineistoa.

Jäljempänä olevat ehdot sekä kaikki verkkosivustoon ja internetiin olennaisesti liittyvät lait ja määräykset koskevat kaikkia verkkosivuston käyttäjiä. Hankkiessasi käyttöoikeuden tälle sivustolle tai käyttäessäsi tätä sivustoa hyväksyt nämä ehdot.

Tuotemerkit ja tekijänoikeus
Tällä verkkosivustolla esiintyviä tuotemerkkejä ja aineistoa ei saa käyttää ilman Tupperware Nordic A/S:n etukäteen antamaa kirjallista lupaa, ellei toisin ole mainittu.

Vastuunrajoitus
Tpperware Nordic A/S:ää ei voida pitää vastuullisena suorista, välillisistä tai satunnaisista vahingoista, jotka syntyvät verkkosivustolle pääsyn tai sen käytön seurauksena.

Tupperware Nordic A/S ei myöskään vastaa, eikä sitä voida pitää korvausvelvollisena tietokoneellesi tai muuhun omaisuuteen aiheutuvista mahdollista vahingoista tai viruksista, jotka syntyvät tälle verkkosivustolle pääsyn tai sen käytön seurauksena tai siirrettäessä aineistoa, tietoa, kuvia, videoita tai ääntä tältä sivustolta tai kohteesta, jonka alkuperä on tällä sivustolla.

Ehtojen muuttaminen
Tupperware Nordic A/S voi milloin tahansa muuttaa näitä ehtoja päivittämällä tämän ilmoituksen. Kyseiset muutokset sitovat sinua, joten sinun tulee käydä tällä sivulla säännöllisesti lukemassa voimassa olevat ehdot.

Top