Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Tupperwaren takuu

Laatutakuu ja varaosapalvelu

Tupperwaren laatutakuulla sitoudumme varmistamaan, että kaikki Tupperwaren tuotteet vastaavat korkeita laatuvaatimuksiamme.

Kaikilla Tupperware-tuotteilla on valmistus- ja materiaalivirheitä koskeva takuu. Tämä tarkoittaa, että voit milloin tahansa vaihtaa Tupperware-konsulentin kautta tuotteet, joissa on valmistus- tai materiaalivirhe. Laatutakuu ei koske tuotteita, joissa esiintyy normaalia kulumista tai joita on käytetty väärin.

Mikäli tuote joutuu kosketuksiin avotulen, kuuman keittolevyn, kuuman rasvan tai terävien esineiden kanssa, tuote saattaa vahingoittua. Tuotteen kansi tai muu osa saattaa myös kadota. Ota yhteyttä Tupperware-konsulenttiisi ja tiedustele, mitä varaosia on saatavilla.

 

Kaupasta ostetuissa tuotteissa, ole hyvä ja ota yhteyttä kauppaan, josta olet tuotteen ostanut ja esitä ostotodistus. Tuotteemme kuuluvat ostomaassa voimassa olevan laillisten vaatimusten mukaisen takuun piiriin. 

Näin saat eniten iloa Tupperware-tuotteestasi

Tupperware yhdistetään korkeaan laatuun. Kaikilla Tupperware-tuotteilla on valmistus- ja materiaalivirheitä koskeva takuu. Tämä tarkoittaa, että voit milloin tahansa vaihtaa Tupperware-konsulentin tai -tukkumyyjän kautta tuotteet, joissa on valmistus- tai materiaalivirhe.

Näin varmistat, että Tupperware-tuotteesi pysyvät uuden veroisina:

  • Lasinomaiset tuotteet säilyvät kauniimpina, mikäli ne pestään käsin.
  • Tuotteet eivät saa koskettaa lämpöelementtiä, mikäli ne pestään astianpesukoneessa.
  • Veitset tulee aina puhdistaa käsin.
  • Älä päästä tuotteita kosketuksiin terävien esineiden tai kuuman rasvan kanssa.
  • Käytä mikroaaltouunissa ainoastaan tuotteita, jotka soveltuvat siihen.
  • Anna pakastimesta otettujen tuotteiden sopeutua lämpimään ilmaan muutaman minuutin ajan, ennen kuin avaat tuotteen kannen ja otat sisällön ulos.
  • Tomaattien, porkkanoiden ja curryn kaltaiset elintarvikkeet voivat aiheuttaa värjäytymiä. Huuhtele sen vuoksi rasia kylmässä vedessä ennen tuotteen pesemistä lämpimällä vedellä.
  • Mikäli rasiaan on tarttunut aikaisemman sisällön tuoksu, rasia voidaan laittaa pakastimeen, kunnes tuoksu häviää.
Top