Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Peruuttamisoikeus

Visual

EU-direktiivin 2011/83/EC mukaan asiakkaan oikeuksista, on sinulla oikeus tuotteen palauttamiseen ilman syytä 14 päivän kuluessa.

Harkinta-aika
14 vuorokauden harkinta-aika lasketaan siitä päivästä, kun olet vastaanottanut ostamasi tuotteen. Jos esimerkiksi olet vastaanottanut ostamasi tuotteen maanantaina 1. päivä, kestää harkinta-aika maanantaihin 15. päivään saakka. Jos harkinta-aika päättyy lauantaina, sunnuntaina tai pyhäpäivänä, katsotaan harkinta-ajan päättyvän sitä seuraavana arkipäivänä.

Miten kauppa perutaan?
Sinun on ennen harkinta-ajan päättymistä ilmoitettava TUPPERWARE-konsulentillesi, että haluat perua kaupan. Ilmoituksen on oltava selkeä ja yksiselitteinen. Sen voi tehdä esimerkiksi alapuolella olevalla peruuttamislomakkeella. Ilmoitus kaupan perumisesta on lähetettävä ennen harkinta-ajan päättymistä.

Mitä vastaanotetuille tuotteille tehdään?
Jos olet vastaanottanut tilaamasi tuotteen tai sen osan, tulee se palauttaa. Tuotteet on palautettava viimeistään 14 päivän kuluessa siitä päivästä, kun ilmoitit meille kaupan perumisesta. Lähettäjä maksaa palautettavien tuotteiden lähetyskulut.

Kauppasumman palautus
Palautamme kaikki sinulta saamamme maksut, mukaan lukien toimituskulut, viimeistään 14 päivän kuluessa perumisilmoituksen vastaanottamisesta. Maksut palautetaan kuitenkin vasta, kun olemme vastaanottaneet palautetut tuotteet tai olet esittänyt todisteet tuotteiden palauttamisesta. Ellei toisin ole sovittu, kauppasumma palautetaan käyttäen maksutapaa, jolla olet tuotteet maksanut.

Top