Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Yritys

Visual

Tupperware – menestystarina

Tupperware on yksi maailman suurimmista suoramyyntiyrityksistä. Yli kolme miljoonaa konsulenttia 81 maassa on tuonut Tupperwaren kuluttajien tietoisuuteen ainutlaatuisten, monikäyttöisten ja kätevien tarjoilu- ja keittiötuotteiden avulla.

Tupperware on tehnyt historiaa jo yli 70 vuoden ajan laadukkailla tuotteilla, jotka helpottavat monien arkea. Jatkuvan tuotekehityksen ja Tupperwaren osaavien konsulenttien ansiosta tyylikästä ja modernia muotoiluamme löytyy nykyisin useimmista kodeista.

Maailmanlaajuisesti järjestetään vuosittain noin 12,5 miljoonaa Tupperware-esittelyä, joissa on noin 100 miljoonaa vierasta. Tupperwaren pääkonttori on Orlandossa, Floridassa. Yrityksen liikevaihto on lähes 2 miljardia USD ja sen osake on noteerattu New Yorkin pörssissä.

 

Top