Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Tietosuojakäytäntö

Kiitos mielenkiinnostasi sivustoamme kohtaan.  Suhtaudumme henkilötietojesi suojaamiseen erittäin vakavasti.  Käsittelemme tietosi kaikkien tietosuojaa sääntelevien oikeudellisten asetusten mukaisesti.  Tämä verkkosivusto kerää sinusta erilaisia tietoja.

1. Rekisterinpitäjä ja tietosuojavastaava 

Tietoja käsittelevä rekisterinpitäjä on

Tupperware Nordic A/S
Bernstorffsvej 154
DK-2900 Hellerup,
Tlf: +45 39 25 75 00

(myös ”Tupperware” tai ”me” tässä tietosuojakäytännössä)

Jos sinulla on tietosuojaan liittyviä kysymyksiä tai ehdotuksia, voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostiosoitteella DPO@tupperware.com.


2. Käsittelyn tarkoitukset ja oikeusperusteet

2.1. Käsittelemme käyttäjän tietoja hänen antamansa suostumuksen (yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6(1) kohta (a)) ja sen laajuuden mukaisesti tässä kuvailluissa tarkoituksissa. Tarkoituksia voivat olla esimerkiksi käyttäjän tietojen käsittely alueellisen jälleenmyyjän tai kutsujen järjestäjän toimesta tai Tupperware-suosikkien käytön yhteydessä.

2.2. Käsittelemme käyttäjän henkilötietoja seuraavissa tarkoituksissa, jotta voimme täyttää käyttäjän kanssa tehdyn sopimuksen tai hoitaa sopimuksen tekemistä edeltäviä toimenpiteitä (yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6(1) kohta (b)):

  • sivustomme esittely
  • tilausten toteuttaminen tai uutiskirjeen tilauksen lopetus
  • kilpailujen ja arvontojen järjestäminen.

2.3. Käsittelemme käyttäjän henkilötietoja seuraavissa tarkoituksissa, jotta voimme turvata oikeutetut etumme. Tällaisia oikeutettuja etuja ovat erityisesti IT-infrastruktuurimme suojelu, asianmukaisen asiakasviestinnän takaaminen ja tuotteidemme myynnin edistäminen (yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6(1) kohta (f)):

  • markkinatutkimukseen liittyvät toimet
  • käyttäjän muiden yhteydenottokertojen (esim. lähetetyt kysymykset, ehdotukset ja muut viestit) käsittely
  • vilpin ja väärinkäytön ehkäisy
  • tarjouksemme optimointi (erityisesti myös verkkosivustomme tarveperusteinen suunnittelu)  
  • käyttäjää mahdollisesti kiinnostavien tuotteiden ja kampanjatarjousten lähettäminen käyttäjälle.

2.4. Poikkeustapauksissa saatamme myös käyttää käyttäjän tietoja lakisääteisen velvoitteen täyttämiseen (artiklan 6(1) kohta (c)), elintärkeän edun turvaamiseen (artiklan 6(1) kohta (d)) tai yleisen edun mukaisen toimenpiteen suorittamiseen (artiklan 6(1) kohta (e)).


3. Käyttäjän tietojen muu kerääminen ja käyttö

3.1. Verkkopalvelinten lokit

Käyttäjällä on aina mahdollisuus vierailla sivustoillamme henkilöllisyyttään paljastamatta.  Useimpien verkkosivustojen tavoin Tupperwaren sivustoja isännöivä palvelin (tästä lähtien ”verkkopalvelin”) kerää automaattisesti internetin kautta sivustoillamme vierailevien käyttäjien tietoja.

Verkkopalvelin tunnistaa automaattisesti tietyt tiedot, kuten käyttäjän IP-osoitteen, sivustovierailun päivämäärän ja ajan, käytetyt sivuston sivut, sivustolle saapumista edeltäneen sivuston sekä käyttäjän käyttämän selaimen (esim. Internet Explorer), käyttöjärjestelmän (esim. Windows) ja verkkopalvelun tarjoajan (esim. AOL) verkkotunnuksen ja osoitteen.  Jos sivustomme käyttää evästeitä (selitys myöhempänä), verkkopalvelin tallentaa myös sen tiedot.

Arvioimme nämä palvelinlokit säännöllisesti tilastointitarkoituksissa (ns. klikkivirran analyysi) ja nimettömästi, jotta näemme miten verkkosivujamme käytetään.  Optimoimme sivustomme näiden havaintojen perusteella.  Saatamme käyttää näitä tietoja järjestelmän väärinkäyttötapauksissa myös alkuperäisen väärinkäyttäjän tunnistamiseen yhteistyössä käyttäjän verkkopalveluntarjoajan ja/tai paikallisten viranomaisten kanssa.

3.2. Istuntoevästeet

Tallennamme evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjälle kattavan toimintovalikoiman ja kätevämmän käyttökokemuksen verkkosivuillamme.  Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallennetaan käyttäjän tietokoneelle verkkoselaimen kautta.  Jos käyttäjä ei halua käyttää evästeitä, hän voi estää evästeiden tallentamisen tietokoneelleen oman verkkoselaimensa asetuksista.  Huomaa, että tämä saattaa rajoittaa tarjouksemme toimintoja ja ominaisuuksia.  

Teknisillä evästeillä mahdollistetaan sivuston ja sen eri versioiden pääominaisuuksien käyttö, varmistetaan käyttäjän vakaa yhteys ja helpotetaan sivuston ja sen eri versioiden tulevaa selaamista ja mukautetaan niiden sisältöä.

Mainosevästeiden avulla räätälöidään sivustossa ja sen eri versioissa näytetyt mainokset käyttäjän tapoihin sopiviksi.

Käyttäjä voi jakaa sivuston sisältöä muille sosiaalisen median kautta.  Kun käyttäjä käyttää sosiaalisen median jakopainikkeita, hänen tietokoneelleen asentuu kolmannen osapuolen eväste.

3.3. Data-analyysi pseudonymisoitujen käyttäjäprofiilien kautta

Käytämme Google LLC -yhtiön (”Google”) Google Analytics -verkkoanalyysipalvelua.  Google Analytics käyttää evästeitä, jotka ovat käyttäjän laitteelle tallennettuja tekstitiedostoja. Niiden avulla analysoidaan, miten käyttäjä käyttää verkkosivustoa.  Evästeen tuottamat käyttäjän sivuston käyttöä koskevat tiedot (käyttäjän typistetty IP-osoite mukaan lukien) lähetetään Googlen Yhdysvalloissa sijaitseviin palvelimiin säilytettäväksi.  Google arvioi näiden tietojen avulla käyttäjän tapaa käyttää sivustoa, kokoaa meille sivuston aktiiviteettiin liittyviä tilastoraportteja ja tarjoaa muita sivustomme ja internetin käyttöön liittyviä palveluja.

Google saattaa siirtää nämä tiedot kolmansille osapuolille, jos laki niin vaatii tai kolmas osapuoli käsittelee kyseiset tiedot Googlen puolesta.  Googlen tietosuojakäytännössä on lisätietoja siitä, miten Google käyttää käyttäjien tietoja: https://policies.google.com/privacy?hl=fi

Käyttäjä voi poistaa Google-palvelut käytöstä selaimen lisäosalla, jos hän ei halua verkkosivuanalyysejä.  Lisäosan voi ladata täältä: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Vaihtoehtoisesti käyttäjä voi säännellä yksittäisten evästeiden käyttöä selaimen yksityisyysasetuksista.


4. Tietojen antamisesta kieltäytymisen seuraukset

Keräämme joitain tietoja, jotta voimme tarjota käyttäjälle tietoihin liittyviä sivuston toimintoja tai vastata käyttäjän kysymyksiin.

Jos käyttäjä antaa nämä tiedot, hänellä ei ole velvollisuutta antaa näitä edellä mainittuja vapaaehtoisia tietoja.  Ilman näitä tietoja emme kuitenkaan voi tarjota käyttäjälle niihin liittyviä toimintoja sivustollamme tai käsitellä käyttäjän kysymyksiä.


5. Tietojen luovutus

5.1. Tiedonsiirto henkilötietojen käsittelijöille

Palvelumme toteuttavat ulkoiset yritykset ja palveluntarjoajat, joiden kanssa meillä on sopimus (”henkilötietojen käsittelijät”).  Näin ollen henkilötiedot jaetaan henkilötietojen käsittelijöille jatkokäsittelyä varten.  Henkilötietojen käsittelijät valitaan huolellisesti ja tarkistetaan säännöllisesti, jotta voimme taata käyttäjien tietosuojan.  Henkilötietojen käsittelijät saavat käyttää tietoja vain määrittämäämme tarkoitukseen. Lisäksi sopimus velvoittaa heidät kohtelemaan käyttäjän tietoja yksinomaan tämän tietosuojakäytännön ja sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

Tällä hetkellä lähetämme tietoja seuraaville käsittelijöille:

  • Google LLC, 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, Yhdysvallat.
  • The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 Yhdysvallat

5.2. Muu tietojen siirto

Välitämme käyttäjän henkilötiedot ilman käyttäjän suostumusta vain lain sallimissa tilanteissa.  Tällainen tietojen siirto voi olla laillista erityisesti seuraavissa tapauksissa:

Käsittely on tarpeellista lainsäädännöllisten vaatimusten tai Tupperwaren oikeutettujen etujen kannalta (esimerkiksi viranomaiset pyytävät kyseisiä tietoja).

Käsittelyä vaaditaan käyttäjän tai jonkun muun elintärkeiden etujen suojelemiseen.

Käsittelyä tarvitaan yleisen edun mukaisen tehtävän tai Tupperwarelle delegoidun viranomaistehtävän hoitamiseen.

5.3. Tiedonsiirto kolmansiin maihin

Tupperware käyttää analyysityökaluja tiedonsiirtoon Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin (”kolmannet maat”), varsinkin Yhdysvaltoihin.  Jotta Tupperware voi tässä tilanteessa taata käyttäjien tietosuojaoikeudet, emme koskaan siirrä käyttäjien tietoja kolmansiin maihin, joissa ei ole yleisen tietosuoja-asetuksen tasoista tietosuojaa.

Yhdysvaltain osalta Euroopan komissio teki 12.7.2016 päätöksen, että EU-US Privacy Shield -järjestelmän säännökset tarjoavat riittävän tasoisen tietosuojan (yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 45 mukainen ”riittävyyspäätös”).  Käytämme seuraavia EU-US Privacy Shield -sertifioituja palveluntarjoajia:

  • Google LLC, 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, Yhdysvallat
  • The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 Yhdysvallat


6. Tietojen poistaminen

Emme säilytä käyttäjien henkilötietoja yhtään kauempaa kuin tietojen käsittelyn tarkoituksen (katso lauseke ‎2) kannalta on tarpeellista.  

  • Jos käyttäjä on tehnyt sopimuksen Tupperwaren kanssa tai käyttää sen palveluja, käsittelemme hänen tietojaan niin kauan kuin se on asianmukaisen sopimuksen täyttämisen tai palvelun toteuttamisen kannalta tarpeellista. Lisäksi saatamme jatkaa käsittelyaikaa mahdollisten takuuaikojen päättymiseen saakka.
  • Kun käyttäjä käyttää joitain sivuston sovelluksia, saatamme säilyttää varmuuskopioita erittäin rajoitetun ajan tiettyjä syötteitä varten.  Kun kyseinen tilanne on ratkennut (esim. virhe on korjattu), poistamme nämä tiedot välittömästi.


7. Asianomaisen henkilön oikeudet

7.1. Oikeus tietoihin

Käyttäjällä on oikeus yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 15 mukaisesti milloin tahansa pyytää ja saada meiltä tietoja omista henkilötiedoistaan, joita olemme käsitelleet.

7.2. Oikeus tietojen oikaisemiseen

Käyttäjällä on oikeus pyytää virheellisten henkilötietojensa välitöntä korjaamista.

7.3. Oikeus tietojen poistamiseen

Käyttäjällä on yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 17 ehtojen mukaisesti oikeus pyytää, että poistamme hänen henkilötietonsa.  Nämä ehdot täyttyvät erityisesti, jos tietojen käsittelyn tarkoitus on saavutettu tai se ei ole enää jostain syystä voimassa, jos tietojen käsittely ei ole laillista, jos käyttäjä on perunut suostumuksensa, eikä tietojen käsittelyä voi jatkaa muulla oikeusperusteella, jos käyttäjä vastustaa tietojen käsittelyä onnistuneesti (katso lauseke ‎7.6) ja jos EU-lain tai Tupperwaren toimintaa säätelevän EU-jäsenvaltion lain poistovelvollisuus niin vaatii.  

7.4. Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Käyttäjä voi yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 18 mukaisesti vaatia meitä käsittelemään henkilötietojaan vain rajoitetusti.  Tämä oikeus on voimassa erityisesti, jos käyttäjän henkilötietojen oikeellisuus on kiistanalainen, jos käyttäjä pyytää tietojen käsittelyä oikeutetun tietojen poistopyynnön ehtojen mukaisen poistamisen sijaan (lauseke ‎7.3) ja jos tietoja ei enää tarvita tarkoituksiimme, mutta käyttäjä tarvitsee niitä laillisten oikeuksiensa vahvistamiseen, toimeenpanoon tai puolustamiseen ja vastustus on edelleen kiistakäsittelyssä.  

7.5. Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Käyttäjä on oikeutettu yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 20 mukaan vastaanottamaan meiltä meille antamansa, itseensä liittyvät henkilötiedot järjestelmällisessä, yleisessä ja konekielisessä muodossa ja ilmoittamaan nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.

7.6. Oikeus vastustaa

Käyttäjällä on oikeus omista syistään ja milloin tahansa vastustaa henkilötietojensa käsittelyä, jonka tarkoituksena on julkisen edun tai Tupperwaren oikeutettujen etujen varjeleminen.  Lopetamme käyttäjän henkilötietojen käsittelyn, paitsi jos löydämme sille vakuuttavan, käyttäjän edut, oikeudet ja vapaudet yliajavan perustellun syyn tai käsittelyn tarkoituksena on oikeusvaateiden käytäntöönpano, esittäminen tai puolustaminen.

Jos käyttäjä vastustaa henkilötietojen käsittelyä markkinointitarkoituksissa, lopetamme käsittelyn kaikissa tapauksissa.

7.7. Oikeuksien harjoittaminen

Näitä oikeuksia voi harjoittaa ottamalla meihin yhteyttä esimerkiksi sähköpostiosoitteella DPO@tupperware.com.

7.8. Peruutusoikeus

Jos käyttäjä on antanut meille suostumuksen henkilötietojensa käsittelyyn, hän voi perua suostumuksen milloin tahansa esimerkiksi lähettämällä sähköpostin osoitteeseen DPO@tupperware.com tai napsauttamalla kyseistä suostumusta vastaavaa uutiskirjettä.  Lopetamme käyttäjän henkilötietojen käsittelyn siitä hetkestä alkaen, paitsi jos käsittelemme kyseisiä henkilötietoja jollain muulla oikeusperusteella (esim. jotta voimme jatkaa käyttäjän kanssa tehtyjen sopimusten täyttämistä).

7.9. Valitusoikeus

Käyttäjällä on myös oikeus valittaa valvontaviranomaiselle, jos hän uskoo henkilötietojen käsittelyn olevan yleisen tietosuoja-asetuksen vastaista. Valitus tehdään yleensä sen jäsenvaltion valvontaviranomaiselle, jossa käyttäjä asuu tai työskentelee tai jossa väitetty rikkomus tapahtui.


8. Tämän tietosuojakäytännön muutokset

Tupperwaren tarjoamat palvelut saattavat ajoittain muuttua, varsinkin verkkosivustomme toimintojen parantamisen osalta.  Tällaiset muutokset saattavat vaikuttaa myös henkilötietojen käyttöön.  Tupperware pidättää sen vuoksi oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä.  Nykyinen versio löytyy jokaisen verkkosivuston sivun alaosasta nimellä Tietosuojakäytäntö.  Kannattaa tutustua säännöllisesti tietosuojakäytännön nykyiseen muotoon. 


Tämä tietosuojakäytännön versio on voimassa 25.5.2018 alkaen.

Top