Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Kestävä kehitys

Meille kestävä kehitys merkitsee enemmän kuin vain trendiä. Vastuullisuus alkaa valmistuksesta.

Kestävä ajattelu ja käyttäytyminen ovat Tupperwaren kaksi perusperiaatetta. Siksi olemme sitoutuneet valmistamaan innovatiivisia, korkealuokkaisia, turvallisia ja uudelleenkäytettäviä tuotteita.

Täyttääksemme tiukat laatu- ja kestävyysvaatimuksemme valmistamme kaikki tuotteemme käyttäen vain uusinta teknologiaa. Panostamme jatkuvasti uusien, ympäristöystävällisempien sovellusten ja materiaalien tutkimukseen ja kehittämiseen.

Ei mikään ihme, että tuotteemme ovat perintönä sukupolvelta toiselle.

Yli 80 % Euroopan markkinoille suunnatuista tuotteistamme on myös valmistettu Euroopassa. Tällä tavoin minimoimme kuljetuksen ympäristövaikutukset.

Tehtaamme Belgiassa ja Portugalissa ovat huippunykyaikaisia ja tiukimpien mahdollisten tuotantostandardien mukaisia.

Recycline

Jäte ei ole meille mikään vaihtoehto. Ja me olemme tosissamme tämän kanssa. Joten, sen sijaan että heittäisimme käytöstä poistetut tuotteet roskikseen tai kierrätyslaatikkoon, me kierrätämme ne. Tuotteet, jotka eivät läpäisseet laaduntarkistuksia tehtaillamme, esilajitellaan aluksi, ja sitten ne jauhetaan rakeiksi ja puhdistetaan, ja lopuksi käytetään raaka-aineina tuotannossa. Koska Tupperwaren Recycline-tuotteet valmistetaan tiukkojen laatuvaatimusten mukaan, otamme vain

50 % kierrätettyä materiaalia, yhdistämme sen muihin materiaaleihin ja sitten teemme siitä esim. Talouspaperirullanpidikkeitä Tupperwaren Recycline-sarjaan. Materiaalit, joita emme voi itse käyttää uudelleen annetaan muille yrityksille, joilla ei ole niin tiukkoja tuotantovaatimuksia. Kierrätetyistä materiaaleistamme tehdään esimerkiksi kukkaruukkuja.

Tupperware-tuotteita myydään yli 100 maassa. Tuotteet valmistetaan parhaista raaka-aineista ilman polyvinyylikloridia (PVC), Bisfenoli A (BPA) ja keinotekoisia pehmennysaineita (ftalaatit).

Visual

Käytä pääasiallisesti astianpesukoneiden EKO-ohjelmaa. 50 asteen valitseminen 60 asteen sijaan säästää noin 25 prosenttia energiakuluissa.*

Visual

Urheillessa, toimistossa tai matkalla: Jokainen jolla on uudelleentäytettävä vesipullo aina mukanaan auttaa välttämään muovijätteen syntymistä.

Visual

Sen sijaan, että ostaisit välipalat ja juomat poisheitettävissä pakkauksissa, tuo omat mukisi ja astiasi, ja anna täyttää ne.

Visual

Hedelmät, vihannekset, kuivaelintarvikkeet ja valmiit ruoat, jotka säilytetään Tupperwaren säilytysastioissa, pysyvät tuoreina pidempään, eivätkä päädy roskikseen niin nopeasti.

Visual

Ota tähteeksi jäänyt ruoka mukaan töihin uudelleenkäytettävissä säilytysastioissa. Syöt aina makusi mukaan ja ruoan haaskaaminen loppuu.

Visual

Säästä muovi- ja paperipusseissa pitämällä aina mukanasi uudelleenkäytettäviä kasseja.

Visual

Mikroaallot käyttävät arviolta vain puolet uunin tai lieden vaatimasta energiamäärästä ja vähemmän aikaa pieniin annoksiin.

Visual

Puhtaus ei vaadi kemikaaleja. Tupperwaren mikrokuitupyyhkeet ovat pestäviä, uudelleenkäytettäviä, ja hoitavat homman ilman mitään puhdistusaineita.

Top