Porkkanakuppikakut
Valmistus
Valmistusaineet
- 6 henkilölle
6 KUPPIKAKUN
VALMISTUSAINEET
150 g porkkanaa
3 kananmunaa
6 rkl fariinisokeria
100 g sulatettua voita
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ tl kanelia
Kuorrute:
25 g pehmeää voita
6 rkl tomusokeria
1½ tl vaniljasokeria
200 g maustamatonta tuorejuustoa
Esivalmistelut
10 minuuttiaValmistus
20 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
1. Raasta porkkanat Fusion-
Master Hienojakoisella
Raastimella.
2. Vatkaa kananmunat ja fariinisokeri
ilmavaksi vaahdoksi.
3. Lisää voi ja jatka vatkaamista.
4. Lisää kuivat ainekset sekä
porkkanaraaste joukkoon ja
sekoita tasaiseksi taikinaksi.
5. Kaada taikina Silikoni
Kuppikakkuvuoan koloihin ja
paista 20–25 minuuttia 180
asteessa.
6. Vatkaa kaikki kuorrutuksen
valmistusaineet ExtraChefissä.
Laita seos Pursottimeen ja
koristele jäähtyneet kuppikakut.