Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Kätevät työvälineet, joiden avulla pidät keittiösi järjestyksessä

Oli keittiösi minkäkokoinen tahansa, se voi olla vaikea pitää järjestyksessä. Tärkeimpien keittiövälineiden säilytysastiasta mini-tuotevarastoon, tässä on kaikki mitä tarvitset.  

Kätevät työvälineet, joiden avulla pidät keittiösi järjestyksessä

Keskeinen paikka keittiön työvälineille

Jos olet viettänyt yli kaksi minuuttia etsien keittiön laatikoista sitä yhtä keittiön työvälinettä, joka on aina hukassa, silloin tarvitset Keittiön työvälineastian.

Tämä kätevä astia sopii joka kulmaan ja varmistaa, että keittiön työvälineesi ovat aina lähellä mutta eivät tielläsi. Keittiön työvälineastia on erittäin helppo puhdistaa, sillä kodin järjestys ja puhtaus kulkevat käsi kädessä ;)

Kätevät työvälineet, joiden avulla pidät keittiösi järjestyksessä

Pidä sipulit ja perunat tuoreina pidempään

Täydellisen säilytysympäristön löytäminen perunoille voi olla haastavaa, etenkin pienissä keittiöissä. PotatoSmart tarjoaa oikean ilmankierron ja pimeän ympäristön juuri niin kuin perunat haluavatkin.

OnionSmart -säilytysastiat voi pinota päällekkäin tai PotatoSmartin viereen, ja ne ovat loistavia sipulin ja valkosipulin säilyttämiseen. 

Vinkki: Ilma-aukollisen kannen ja läpinäkymättömän materiaalin PotatoSmart,vähentää perunoiden itämistä ja solaniinin muodostumista. 

Kätevät työvälineet, joiden avulla pidät keittiösi järjestyksessä

Ympäristöystävällinen ratkaisu orgaanisille tähteille

Biojätteen erotteleminen tavallisesta jätteestä on helppo tapa elää kestävämmin, ja Chop Collector on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen. #NoTimeForWaste 

Kompakti ja tilaa säästävä Chop Collector mahtuu kulmaan, pesualtaan päälle tai mihin tahansa muualle keittiöön. Valmistatko ruokaa perheen kanssa? Ripusta Chop Collector allaskaapin oven yläreunaan ja pudota vihannesten kuoret astiaan! Älä huoli siivoamisesta, kun olet valmis. Chop Collector pitää huolen, että pinnat ovat siistejä ja järjestyksessä, juuri niin kuin haluat ;-)

Vinkki: Chop Collector -astian kansi pitää biojätteen hajun astiassa, ja keittiösi tuoksuu yhtä puhtaalta kuin aloittaessa.

Top