Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Usein kysyttyä | Näin huolehdimme toisistamme koronaviruksen (COVID-19) aikana

Tupperware pitää huolta siitä, että konsulenttimme ja vieraamme ovat turvassa näinä vaikeina aikoina. Enemmän kuin koskaan nyt on tärkeää huolehtia toisistamme ja yhteisömme heikommista jäsenistä varmistamalla, että noudatat hallituksen ja viranomaisten asettamia ohjeita ja rajoituksia. 

Uskomme tarjoavamme parhaat tuotteet arjen jokapäiväisiin ratkaisuihin, jopa silloin kun elämä kolhii. Olemme kaikki samassa veneessä sitoutuessamme sosiaaliseen etääntymiseen COVID-19:n leviämisen estämiseksi.

Usein kysyttyä | Näin huolehdimme toisistamme koronaviruksen (COVID-19) aikana

Voinko yhä pitää Tupperware-esittelyjä?

Kyllä!

Tupperware-esittelyjen ei tarvitse olla fyysisiä, vaan on olemassa monia hienoja tapoja tavata netissä sosiaalisen median ja muiden viestintäalustojen välityksellä. Ja se voi kaiken lisäksi olla HAUSKAA. Harkitse Tupperware-pyjamaesittelyn pitämistä tai siihen osallistumisesta tai osallistu Tupperwaren online-ruoanlaittokurssille! :) 

Voinko yhä toimia Tupperware-esittelyn emäntänä/isäntänä?

Totta kai!

Ota yhteyttä paikalliseen Tupperware-konsulnettiisi pitääksesi oman online-esittelysi, johon voit kutsua ystäviäsi ja sukulaisiasi mukaan hauskanpitoon. Konsulentti voi ehdottaa erilaisia tapoja tavata: yksityinen Facebook-tapahtuma, Zoom-puhelinkonferenssi, Facebook Messenger -keskustelu jne. Voit yhä saada kiitoslahjoja ja bonusohjelman tuotteita – katso mitä voit saada tässä kuussa! 

Voinko osallistua Tupperware-esittelyyn?

Kyllä, totta kai voit!

Ota yhteyttä paikalliseen Tupperware-konsulentiisi osallistuaksesi online-esittelyyn, joka on jo suunniteltu, tai harkitse oman esittelyn pitämistä ystävien ja sukulaisten kanssa! 

Voinko yhä ostaa Tupperware-tuotteita?

Tietenkin!

Itse asiassa on monia tuotteita, jotka voivat auttaa sinua eristäytymisen aikana: VentSmart-astiat pitävät hedelmät ja vihannekset tuoreempina pidempään. Meillä on myös hyviä ratkaisuja ylijäämäruoan säilyttämiseen: FreezerSmart-astioissa optimoit pakastettujen aterioiden säilytyksen. Ja niin edelleen. Tutustu kuvastoomme ja ota yhteyttä paikalliseen Tupperware-konsulentiisi tuotteiden tilaamiseksi (he saattavat olla jopa järjestämässä online-esittelyn, johon voit osallistua!). 

Usein kysyttyä | Näin huolehdimme toisistamme koronaviruksen (COVID-19) aikana

Voinko yhä aloittaa Tupperware-konsulttina?

Kyllä!

Tämä voi olla hyvä aika aloittaa matkasi Tupperware-konsulttina: ylimääräisiä tuloja, työskentele omalla ajallasi kotona, pidä yhteyttä muihin ja pidä Tupperware-esittelyjä netissä. Vain taivas on rajana, ja meillä on ilo opastaa sinua ja auttaa sinua aloittamisessa! 

Top