Takaisin tuloksiin
Suklaalevite
Valmistus
Valmistusaineet
- 6 henkilölle
75 g hasselpähkinöitä
75 g tummaa suklaata (70 % kaakaota)
110 g margariinia
3 dl kondensoitua maitoa
Esivalmistelut
10 minuuttiaValmistus
12 minuuttiaVaikeusaste
KeskivaikeaValmistus
- Hienonna hasselpähkinät FusionMaster Raastimella: valitse karkeajakoinen raastinterä.
- Murra suklaa lohkoiksi ja leikkaa margariini isohkoiksi paloiksi. Laita ne MicroCook Kannuun 1 l, nosta kansi päälle ja sulata mikroaaltouunissa 1,5 min 600 watin teholla. Sekoita.
- Lisää kondensoitu maito ja sekoita. Lisää hasselpähkinät ja sekoita tasaisen väriseksi ja notkeaksi massaksi.
- Nosta levite jääkaappiin jähmettymään.
Valmistusaika: 10 min
Kypsennysaika mikroaaltouunissa: n. 12 min 900 watin teholla
Vetäytymisaika jääkaapissa: n. 2 tuntia