Takaisin tuloksiin
Suklaakakut (Annosvuoissa)
Valmistus
Valmistusaineet
- 4 henkilölle
80 g tummaa suklaata
2 kananmunaa (valkuaiset erotetaan keltuaisista)
0,3 dl / 30 g sokeria
0,1 dl Grand Marnieria -likööriä (valinnainen)
10 g pehmeää voita
4 dl vettä
Esivalmistelut
10 minuuttiaValmistus
15 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
- Murenna suklaa pieniksi paloiksi ja sulata se MicroCook Kannussa (1 l) 2 min 30 s 360 watin teholla. Anna vetäytyä minuutin ajan ja sekoita.
- Laita keltuaiset, sokeri ja halutessasi myös Grand Marnier -likööri Eazy Pikkumariin 1,25 l ja vatkaa Speedy Chefin kannen avulla. Vatkaa seos kuohkeaksi valkoiseksi vaahdoksi. Kaada MicroCook Kannun sisältö Eazy Pikkumariin ja jatka vatkaamista vielä hetki.
- Huuhtele Speedy Chefin vatkainosa huolellisesti ja vatkaa sitten valkuaiset kovaksi vaahdoksi SpeedyChefissä. Sekoita vaahdotetut valkuaiset varovasti Kaapimella Eazy Pikkumarissa olevan seoksen joukkoon.
- Voitele neljä Annosvuokaa pienellä määrällä voita ja kaada taikina vuokiin. Nosta annosvuoat Micro Urbaniin kuuluvaan isoon siivilään. Kaada Micro Urbanin Kulhoon 4 dl kylmää vettä, nosta päälle siivilä ja lopuksi kansi. Kypsennä mikroaaltouunissa 12 min 600 watin teholla. Irrota suklaakakut Annosvuoista heti kypsennyksen jälkeen.
- Tarjoile lämpiminä tai jäähtyneinä esimerkiksi appelsiinin, hedelmäsalaatin, vanukkaan tai jäätelön kanssa.