Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Salaatit
Takaisin tuloksiin

Punajuuria, Punakaalia Ja Inkivääriä

  • Tupperware Punajuuria, Punakaalia Ja Inkivääriä

Valmistus

Valmistusaineet

  • 5 henkilölle

500 g punakaalia

400 g raakoja punajuuria

20 g tuoretta inkivääriä

2 valkosipulinkynttä

1 dl omenasiiderietikkaa tai omenaviinietikkaa

1 dl vettä

suolaa ja pippuria

50 g cashewpähkinöitä

6-8 korianterin oksaa lehtineen 

Esivalmistelut

20 minuuttia

Valmistus

13 minuuttia

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

  1. Viipaloi punakaali ohuiksi viipaleiksi MandoChefillä (1/).
  2. Kuori punajuuri ja pilko se ohuiksi suikaleiksi MandoChefillä (1/6).
  3. Kuori inkivääri ja raasta se Click Series Raastimella.
  4. Poista valkosipulinkynsistä kuoret, halkaise ne kahtia ja poista niiden vihreät ituosat.
  5. Sekoita MicroWave Fast Cookerissa keskenään kaali, punajuuret, inkivääri, viinietikka ja vesi. Laita kansi päälle ja anna kypsyä mikroaaltouunissa 13 min 900 watin teholla. Anna seoksen tekeytyä kannen alla 10 minuuttia, niin että paine tasaantuu keittimessä.
  6. Avaa tämän jälkeen Pressure Cookerin kansi ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita, peitä kannella ja anna tekeytyä vielä 30 minuuttia.
  7. Pilko cashewpähkinät karkeasti Yrttileikkurilla. Hienonna myös korianteri. Sekoita pähkinät ja korianteri kaalin ja punajuurien joukkoon juuri ennen tarjoilua.
  8. Tämä lisuke maistuu herkulliselta paahtopaistin, kalan, katkarapujen, kanan tai riistan seurana. Se toimii erinomaisesti myös raikkaana alkupalana tai kasvispääruokana, jos tarjoilet sen kylmänä salaattina.

Kypsennysaika mikroaaltouunissa: n. 13 min 900 watin teholla. Tekeytymisaika: 40 min

Top