Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Pääruoat Jälkiruoat
Takaisin tuloksiin

Perunapizza

  • Tupperware Perunapizza

Valmistus

Valmistusaineet

  • 4 henkilölle

Taikina

  • 20 g tuorehiivaa
  • 1,25 dl kädenlämpöistä vettä (30° C)
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • Ripaus sokeria
  • 3,3 dl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa  

Täyte

  • 400 g keitettyjä, kylmiä perunoita
  • ½ dl kuohukermaa
  • 1 rosmariinin oksa
  • Suolaa ja pippuria
  • 1 kokonainen mozzarellapallo (n. 125 g)
  • 40 g raastettua parmesaanijuustoa
  • 10 kivetöntä oliivia

Esivalmistelut

40 minuuttia

Valmistus

30 minuuttia

Vaikeusaste

Keskivaikea




Valmistus

  1. Sekoita Junior Vatkauskulhossa 3 l hiiva, vesi, oliiviöljy ja sokeri. Anna vetäytyä 10 minuuttia.
  2. Lisää jauhot sekä suola ja alusta taikina tasaiseksi. Anna taikinan kohota huoneenlämmössä 30 minuuttia.
  3. Leikkaa perunat viipaleiksi.
  4. Laita uuni päälle 250 asteeseen.
  5. Ripottele UltraPro Suorakulmaisen kanteen jauhoja.
  6. Kauli taikinasta hieman kantta isompi pizzapohja. Nosta taikina kannelle ja taita pizzapohjalle reunat koko kannen ympäri.
  7. Kaada taikinan päälle kermaa ja ripottele päälle silputtua rosmariinia, suolaa ja pippuria. Levitä tämän jälkeen pizzalle perunaviipaleet, viipaloitu mozzarellajuusto, parmesaaniraaste sekä ohueksi viipaloidut oliivit.
  8. Nosta UltraPro™ Suorakulmaisen 3,3 l astia kannen päälle ja paista uunissa 25 minuuttia. Nosta astia pois kannen päältä ja jatka paistamista vielä 5 minuuttia. 

30 min 250° C:ssa 

Top