Takaisin tuloksiin
Piña Colada -Kakkuset
Valmistus
Valmistusaineet
- 6 henkilölle
4 dl kookosjauhoa
11⁄4 dl sokeria
1 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
20 g sulatettua voita
Karamellisoitu ananas
300 g tuoretta ananasta
1⁄2 dl sokeria
1 rkl rommia
Esivalmistelut
20 minuuttiaValmistus
30 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
- Ota ritilä pois uunista ja kuumenna uuni 190-asteiseksi.
- Sekoita kookosjauho, sokeri, vehnäjauhot, munat ja voisula Kaapimella tasaiseksi taikinaksi.
- Aseta Silikoni Donitsivuoka kylmälle uuniritilälle.
- Jaa taikina vuoan koloihin. Nosta ritilä uunin alatasolle ja paista noin 22–25 minuuttia. Anna kakkusten jäähtyä 15 minuuttia ja ota sitten varovasti pois vuoasta.
- Kuutioi ananas FusionMaster Chef Press Dicerilla (10 mm).
- Levitä sokeri tasaisesti koko pannulle ja anna sen karamellisoitua keskilämmöllä. Älä sekoita. Vähennä lämpöä ja lisää ananaspalat sekä rommi. Paista vielä 1–2 minuuttia.
- Lusikoi kakkusten keskelle karamellisoituja ananaskuutioita.