Italialainen riisi
Valmistus
Valmistusaineet
- 4 henkilölle
- 3 dl pitkäjyväistä riisiä
- 5 dl vettä
- ¼ dl oliiviöljyä
- 2 rkl pinjansiemeniä
- 1 hyppysellinen sahramia
- (tai kurkumaa)
- 2 sipulia
- 1 rkl valkoviiniä
- 4 tomaattia
- 2 rkl ruohosipulia
- 1 tl suolaa
- ¼ tl pippuria
- 30 g parmesaaniraastetta
Esivalmistelut
10 minuuttiaValmistus
20 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
Huuhtele riisiä, kunnes vesi on kirkasta. Laita riisi EasyRice-astiaan, lisää vesi, laita kansi päälle ja keitä mikrouunissa 15 minuuttia 800 watin teholla. Anna vetäytyä 5 minuuttia ja sekoita Kaapimella.
Kuumenna öljy T chefseries Paistinpannulla 28 cm. Lisää pinjansiemenet ja sahrami ja paista kullankeltaiseksi. Hienonna sipuli ExtraChefissä. Lisää pannulle sipuli ja valkoviini ja kuullota 2 minuuttia.
Ota pannu pois levyltä, lisää tomaatit, ruohosipuli, riisi, suola ja pippuri, koristele parmesaaniraasteella ja tarjoile.