Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Kakut Snacksit
Takaisin tuloksiin

Kanelipullat

  • Tupperware Kanelipullat

Valmistus

Valmistusaineet

  • 6 henkilölle

1,5 dl lämmintä maitoa 

2 veitsenkärjellistä suolaa

20 g hiivaa 

5,25 dl vehnäjauhoja 

0,45 dl sokeria 

60 g sulatettua voita

Täyte: 

2 rkl fariini- tai ruokosokeria 

1 rkl jauhettua kanelia 

2-4 rkl pehmeää voita 

Kuorrute: 

120 g tomusokeria 

1 tl pehmeää voita 

1 tl vaniljasokeria 

1-2 rkl maitoa

Esivalmistelut

15 minuuttia

Valmistus

60 minuuttia

Vaikeusaste

Keskivaikea




Valmistus

  1. Sulata voi mikroaaltouunissa 1 min 30 s 600 watin teholla ja anna jäähtyä. Lämmitä myös maito mikroaaltouunissa 1 min 30 s 600 watin teholla. Kaada maito Vatkauskulhoon, lisää suola ja hiiva ja sekoita, kunnes hiiva on täysin liuennut. Lisää vehnäjauhot, sokeri ja jäähtynyt voisula.   
  2. Sekoita taikina sähkövatkaimella alimmalla nopeudella, kunnes taikina on yhtenäistä. Laita kansi päälle ja anna kohota kaksinkertaiseksi (n. 20 min). Sekoita fariinisokeri ja kaneli keskenään. Kaada taikina jauhotetulle Leivinalustalle ja vaivaa, kunnes taikina on kimmoisaa.  
  3. Kauli taikina Yleiskaulimella 30 x 30 cm kokoiseksi levyksi. Levitä voi taikinan päälle. 
  4. Sirottele päälle fariinisokeri-kaneli sekoitus. Kääri taikinalevy rullalle. 
  5. Leikkaa U-series Sahalaitaisella  Yleisveitsellä rullasta 12 palaa á 2,5 cm. Laita palat  MicroPro Grilliin, jätä pieni väli palojen ympärille.  
  6. Laita kansi päälle korkeaan asentoon ja anna kanelipalojen kohota lämpimässä paikassa n. 15 minuuttia. Paista mikroaaltouunissa 16 min 600 watin teholla. Mikäli haluat nauttia kanelipalat kuorrutteen kanssa, sekoita kuorrutteen valmistusaineet.
  7. Kaada kuorrute kanelipalojen päälle ja tarjoile lämpiminä.
Top