Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Alkuruoat Pääruoat
Takaisin tuloksiin

Sushi-Pallot

  • Tupperware Sushi-Pallot

Valmistus

Valmistusaineet

  • 3 henkilölle

230 g sushiriisiä 

4 dl kylmää vettä

3 rkl riisiviinietikkaa 

½ tl suolaa 

1 tl sokeria 

125 g kurkkua

75 g lohta – erityisesti sushin valmistukseen 

1 tl auringonkukkaöljyä 

100 g seesaminsiemeniä

Wasabia ja soijakastiketta tarjoiluun

Esivalmistelut

20 minuuttia

Valmistus

14 minuuttia

Vaikeusaste

Keskivaikea




Valmistus

  1. Huuhtele riisi huolellisesti juoksevan kylmän veden alla ennen valmistusta. Valuta vesi pois ja kaada riisi Suureen EasyRiceen. Lisää 4 dl kylmää vettä ja laita kansi päälle. Valmista mikroaaltouunissa 13-14 minuuttia 600 watin teholla. Anna tekeytyä 10 minuuttia. 
  2. Sekoita etikka, suola ja sokeri Satelliitti Jälkiruokakulhossa 3 dl ja kaada riisin päälle ja sekoita Pienellä Kaapimella. Laita kansi päälle ja anna riisin jäähtyä huoneenlämmössä. 
  3. Kuori kurkku, poista siemenet ja leikkaa samankokoisiksi kuutioiksi. Leikkaa lohi U-series Yleisveitsellä kuutioiksi.
  4. Voitele Pullasudilla Surprise Partyn pyöreän muotin sisäpuoli kevyesti auringonkukkaöljyllä. Täytä muotti riisillä ja kiinnitä sininen reunus paikoilleen ja paina ”kansiosalla” kolo riisiin ja täytä kolo kurkku- ja lohikuutioilla. Lisää ohut kerros riisiä päälle. Ota sushipallo pois muotista pyöritä se seesaminsiemenissä. Tee sama 5 kertaa, (muottia ei tarvitse voidella välillä.).
  5. Säilytä jääkaapissa tarjoiluun asti. 
  6. Tarjoile wasabin ja soijakastikkeen kanssa.
Top