Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Takaisin tuloksiin

Italialainen Arancini

Valmistus

Valmistusaineet

  • 4 henkilölle

300 g Risotto riisiä

700 ml Vettä

35 g Voita pieninä paloina

75 g Juustoraastetta (Parmesaania tai emmentalia)

Suolaa ja pippuria

100 g Paistettua kanaa

75 g Aurinkokuivattuja tomaatteja

40 g Korppujauhoja

40 g Juustoraastetta (Parmesaania tai emmentalia)

Esivalmistelut

30 minuuttia

Valmistus

60 minuuttia

Vaikeusaste

Keskivaikea




Valmistus

  1. Esilämmitä kiertoilmauuni 220 asteiseksi.
  2. Kaada riisi ja vesi Suureen EasyRiceen ja keitä riisiä 16 min 900 watin teholla mikroaaltouunissa. Anna riisin levätä 5 minuuttia.
  3. Lisää voi, juustoraaste, suola ja pippuri, sekoita Kaapimella. Anna riisin levätä vähintään 10 min tai kauemmin, kunnes se on täysin jäähtynyt. Älä laita riisiä jääkaappiin.
  4. Silppua kana ja tomaatit Yrttileikkurissa.
  5. Hienonna korppujauho ja raastettu juusto toisessa Yrttileikkurissa.
  6. Käytä Surprise Partya kun muotoilet riisistä ”Chinin”, laita täytteeksi ruokalusikallinen kana- ja tomaattiseosta.
  7. Poista ”Chini” Suprise Partysta ja pyöritä ”Chini” korppujauho- ja juustoseoksessa.
  8. Laita Silikoni reunuksellinen Leivinalusta kylmälle uuniritilälle ja laita “Chinit” leivinalustalle. Paista n. 25 minuuttia.
Top