Paholaisen munat
Valmistus
Valmistusaineet
- 4 henkilölle
4 - 6 HENKILÖLLE
6 kovaksi keitettyä ja kuorittua
kananmunaa
¾ dl majoneesia
1 tl sinappia
veitsenkärjellinen karkeaa suolaa
1 valkosipulinkynsi puristettuna
1–2 keitettyä perunaa kuutioina
Koristeluun
Punaista paprikaa, retiisejä,
persiljaa, ruohosipulia
Esivalmistelut
10 minuuttiaValmistus
10 minuuttiaVaikeusaste
KeskivaikeaValmistus
VALMISTUS
1. Puolita kovaksi keitetyt kananmunat pituussuunnassa ja kaavi keltuaiset pois. Jätä kananmunapuolikkaat odottamaan täyttämistä.
2. Lisää keltuaiset ja muut ainesosat perunoita lukuun ottamatta ExtraChefiin ja sekoita vatkainosalla tasaiseksi seokseksi.
3. Kääntele perunat joukkoon ja täytä kananmunanpuolikkaat seoksella.
4. Koristele ja tarjoile.
Kananmunavinkit:
Tarjoile brunssilla somia pikku frittatoja. Ripottele Silikoni Kuppikakkuvuoan koloihin silputtuja kasviksia, kaada päälle vatkatut munat, viimeistele juustoraasteella ja kypsennä uunissa.
Maalaa kananmunia pääsiäispöydän koristeeksi.
Paholaisen munat eli kovaksi keitetyt ja täytetyt kananmunanpuolikkaat ovat peräisin Yhdysvalloista. Ne sopivat täydellisesti pääsiäispöytään katkarapujen ja sillin seuraksi.