Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Takaisin tuloksiin

Paholaisen munat

  • Tupperware Paholaisen munat

Valmistus

Valmistusaineet

  • 4 henkilölle

4 - 6 HENKILÖLLE
6 kovaksi keitettyä ja kuorittua
kananmunaa
¾ dl majoneesia
1 tl sinappia
veitsenkärjellinen karkeaa suolaa
1 valkosipulinkynsi puristettuna
1–2 keitettyä perunaa kuutioina

Koristeluun
Punaista paprikaa, retiisejä,
persiljaa, ruohosipulia

Esivalmistelut

10 minuuttia

Valmistus

10 minuuttia

Vaikeusaste

Keskivaikea




Valmistus

VALMISTUS
1. Puolita kovaksi keitetyt kananmunat pituussuunnassa ja kaavi keltuaiset pois. Jätä kananmunapuolikkaat odottamaan täyttämistä.
2. Lisää keltuaiset ja muut ainesosat perunoita lukuun ottamatta ExtraChefiin ja sekoita vatkainosalla tasaiseksi seokseksi.
3. Kääntele perunat joukkoon ja täytä kananmunanpuolikkaat seoksella.
4. Koristele ja tarjoile.

Kananmunavinkit:

Tarjoile brunssilla somia pikku frittatoja. Ripottele Silikoni Kuppikakkuvuoan koloihin silputtuja kasviksia, kaada päälle vatkatut munat, viimeistele juustoraasteella ja kypsennä uunissa.

Maalaa kananmunia pääsiäispöydän koristeeksi.

Paholaisen munat eli kovaksi keitetyt ja täytetyt kananmunanpuolikkaat ovat peräisin Yhdysvalloista. Ne sopivat täydellisesti pääsiäispöytään katkarapujen ja sillin seuraksi.

Top