Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Takaisin tuloksiin

Keväinen kesäkurpitsapiirakka

Valmistus

Valmistusaineet

  • 6 henkilölle

350–400 g valmista voitaikinaa
1 kesäkurpitsa
3 kevätsipulia
1 rosmariininoksa
3 kananmunaa
3 rkl maitoa
4 rkl ranskankermaa (18 %)
½ luomusitruunan kuori
1 rkl kuivattuja chilihiutaleita
Suolaa ja pippuria
Juustoraastetta

Esivalmistelut

30 minuuttia

Valmistus

35 minuuttia

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

1. Vuoraa UltraPro Piirakkavuoka
voitaikinalla.
2. Viipaloi kesäkurpitsa Fusion-
Master Viipalointiterällä ja levitä
viipaleet taikinan päälle.
3. Hienonna kevätsipuli ja
rosmariini Yrttileikkurissa.
4. Laita silppu Eazy Sekoittimeen ja
lisää muut ainekset juustoa lukuun
ottamatta. Sulje kansi ja ravista.
Kaada seos kesäkurpitsaviipaleiden
päälle.
5. Ripottele päälle juustoa ja paista
piirakka 200 asteessa noin 35 min.

Top