Keväinen kesäkurpitsapiirakka
Valmistus
Valmistusaineet
- 6 henkilölle
350–400 g valmista voitaikinaa
1 kesäkurpitsa
3 kevätsipulia
1 rosmariininoksa
3 kananmunaa
3 rkl maitoa
4 rkl ranskankermaa (18 %)
½ luomusitruunan kuori
1 rkl kuivattuja chilihiutaleita
Suolaa ja pippuria
Juustoraastetta
Esivalmistelut
30 minuuttiaValmistus
35 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
1. Vuoraa UltraPro Piirakkavuoka
voitaikinalla.
2. Viipaloi kesäkurpitsa Fusion-
Master Viipalointiterällä ja levitä
viipaleet taikinan päälle.
3. Hienonna kevätsipuli ja
rosmariini Yrttileikkurissa.
4. Laita silppu Eazy Sekoittimeen ja
lisää muut ainekset juustoa lukuun
ottamatta. Sulje kansi ja ravista.
Kaada seos kesäkurpitsaviipaleiden
päälle.
5. Ripottele päälle juustoa ja paista
piirakka 200 asteessa noin 35 min.