Tabbouleh-salaatti
Valmistus
Valmistusaineet
- 4 henkilölle
400 g parsakaalia
400 g porkkanoita
8 - 10 persiljan oksaa
1 sitruuna
3 tl sinappia
1 tl hunajaa
3 rkl oliiviöljyä
Suolaa ja pippuria
100 g auringonkukan siemeniä
Esivalmistelut
15 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
1. Silppua parsakaali kahdessa
osassa ExtraChefissä ja laita
kulhoon.
2. Silppua porkkanat kahdessa
erässä ja lisää kulhoon. Silppua persilja
hienoksi ExtraChefissä ja lisää
kulhoon.
3. Purista sitruuna Apulaisen sitruspusertimella
Eazy Sekoittimeen 3,5
dl. Lisää joukkoon sinappi, hunaja,
oliiviöljy, suola ja pippuri.
4. Kaada kastike kasvisten
päälle, lisää auringonkukan
siemenet ja sekoita Tarjoilukauhalla.
5. Raasta sitruunankuori tabboulehsalaatin
päälle Mini Raastimella ja
tarjoile.