Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Salaatit
Takaisin tuloksiin

Tabbouleh-salaatti

  • Tupperware Tabbouleh-salaatti

Valmistus

Valmistusaineet

  • 4 henkilölle

400 g parsakaalia
400 g porkkanoita
8 - 10 persiljan oksaa
1 sitruuna
3 tl sinappia
1 tl hunajaa
3 rkl oliiviöljyä
Suolaa ja pippuria
100 g auringonkukan siemeniä

Esivalmistelut

15 minuuttia

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

1. Silppua parsakaali kahdessa
osassa ExtraChefissä ja laita
kulhoon.
2. Silppua porkkanat kahdessa
erässä ja lisää kulhoon. Silppua persilja
hienoksi ExtraChefissä ja lisää
kulhoon.
3. Purista sitruuna Apulaisen sitruspusertimella
Eazy Sekoittimeen 3,5
dl. Lisää joukkoon sinappi, hunaja,
oliiviöljy, suola ja pippuri.
4. Kaada kastike kasvisten
päälle, lisää auringonkukan
siemenet ja sekoita Tarjoilukauhalla.
5. Raasta sitruunankuori tabboulehsalaatin
päälle Mini Raastimella ja
tarjoile.

Top