Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Takaisin tuloksiin

KLEOPATRA-SALAATTI

  • Tupperware KLEOPATRA-SALAATTI

Valmistus

Valmistusaineet

  • 4 henkilölle

- 150 g majoneesia
- 100 g cornflakes
- N. 250 g broilerin sisäfileetä
- Suolaa ja pippuria
- 1 pieni sipuli
- 2 oksaa rakuunaa
- 1 tl karkeaa sinappia
- 3 rkl kuohukermaa
- 200 g romainesalaattia
- 4 tomaattia

Esivalmistelut

15 minuuttia

Valmistus

20 minuuttia

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

1 Esilämmitä uuni 250 °C.
2 Murskaa cornflakesit Sosenuijalla.
3 Voitele ⅔ osaa majoneesista broilerifileiden päälle, mausta suolalla ja
pippurilla ja laita ne kulhoon yhdessä murskattujen cornflakesien
kanssa. Laita kansi päälle ja ravista kulhoa siten, että broilerifileet peittyvät
cornflakes-sekoitukseen.
4 Laita paneroidut broilerifileet vierekkäin UltraPro Soikean 2 l kannelle.
Laita astia ylösalaisin päälle ja paista uunissa 20 minuuttia.
5 Silppua ensin sipuli hienoksi Smooth Chopperissa, lisää rakuunanlehdet ja
silppua lisää. Lisää loput majoneesista, karkea sinappi ja kuohukerma ja
silppua lisää.
6 Leikkaa tomaatit neljään osaan.
7 Annostele salaatti rapeiden broilerifileiden ja tomaattien
kanssa tarjoilulautaselle.
8 Tarjoile heti.

Top