Takaisin tuloksiin
Vaahtokarkeilla täytettyä suklaata
Valmistus
Valmistusaineet
- 6 henkilölle
100 g tummaa suklaata tai maitosuklaata
140 g vaahtokarkkeja
1 rkl vettä
1 rkl kookoshiutaleita
Esivalmistelut
35 minuuttiaValmistus
3 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
- Pilko suklaa pieniksi paloiksi ja sulata MicroCook Kannussa 1 l 2 ½ minuuttia 360 watissa. Anna levätä minuutin ajan ja sekoita. Sulata tarvittaessa vielä 20 s, jos suklaa ei ole täysin sulanut.
- Laita Silikoni Kupolivuoka FreezerSmart Matalaan 2,25 l ja jaa suklaa vuokiin. Levitä suklaa Pullasudilla vuoan reunoille asti. Pakasta 10 minuuttia.
- Laita vaahtokarkit ja vesi MicroCook Kannuun 1 l ja sulata 40 s 600 watissa. Sekoita ja sulata vielä 10 – 20 s, jos massa ei ole kokonaan sulanut.
- Levitä sulaneet vaahtokarkit vuokiin ja pakasta 10 minuuttia. Ripottele päälle kookoshiutaleita, painele niitä vähän ja irrota suklaajälkiruoat varovasti vuoasta.