Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Takaisin tuloksiin

PAISTETUT PORKKANAT

Valmistus

Valmistusaineet

  • 4 henkilölle

VALMISTUSAINEET,

4 HENKILÖLLE

• 7 suurta porkkanaa

• 2 rkl oliiviöljyä

• 1 tl oreganoa

PESTO

• 10 g basilikan lehteä

(1 kourallinen)

• 20 g parmesaania

• ½ dl oliiviöljyä

• 20 g pinjansiemeniä

• 1 valkosipulinkynsi

Suolaa ja pippuria

Halutessa 100 g fetajuustoa

koristeluun

Esivalmistelut

15 minuuttia

Valmistus

15 minuuttia

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

1. Leikkaa porkkanat tikuiksi

FusionMaster Chef Press Dicerilla.

Sekoita porkkanatikut oliiviöljyn

ja oreganon kanssa ja laita ne

UltraPro Soikeaan 2 l. Paista ilman

kantta n. 15 min 200 °C.

2. Laita kaikki peston

valmistusaineet Yrttileikkuriin

ja silppua.

3. Kaada pesto paistettujen

porkkanoiden päälle ja koristele

halutessa fetajuustolla

Top