Couscous-salaatti
Valmistus
Valmistusaineet
4 henkilölle
- 140 g couscousia
- 7 dl vettä
- 1 kurkku
- 1/2 nippua persiljaa
- 15 ml sitruunamehua
- 30 ml oliiviöljyä
- 1 ml valkosipulinkynsi
- 140 g fetaa
- Suolaa ja pippuria
Esivalmistelut
5 minuuttiaValmistus
10 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
-
Kaada couscous ja vesi Suureen EasyRiseen. Aseta sisäosa ja kansi astian päälle. Laita mikroaaltouuniin 10 minuutiksi 900 watin teholle.
-
Pilko kurkku SuperSonic® Chopper Pienessä ja lisää se sitten kulhoon.
-
3. Purista sitruuna Zest n’ Pressillä ja lisää mehu SuperSonic® Chopper Pieneen. Lisää sen jälkeen persilja, oliiviöljy, valkosipuli, suola ja pippuri ja vedä narusta, kunnes ne ovat hienonnetut.
-
Kun couscous on valmista, kaada ylimääräinen vesi pois (jos sitä on jäljellä).
-
Sekoita kulhossa couscous, kurkku, feta ja kastike ja tarjoile lämpimänä.