Salaatti punaja raitajuurista
Valmistus
Valmistusaineet
4 henkilölle
- 150 g salaattisekoitusta
- 2 raitajuurta
- 1 punajuuri
- 1 tanko vuohenjuustoa
- 1 punasipuli
- Koristeeksi syötäviä kukkia
Esivalmistelut
10 minuuttiaVaikeusaste
KeskivaikeaValmistus
-
Huuhtele ja linkoa salaatti Spinning Chefissä.
-
Säädä MandoChef® asentoon ”Erittäin ohut” ja leikkaa punasipuli suoralla terällä.
-
Kuori raitajuuret ja punajuuret Yleiskuorijalla. Säädä MandoChef® asentoon ”Erittäin ohut” ja leikkaa raita- ja punajuuret.
-
Viipaloi vuohenjuusto A-series Sahalaitaisella Yleisveitsellä.
-
Kokoa salaatti Eco+ Clear Kulhoon 2,4 l, koristele syötävillä kukilla ja tarjoa vinegreten kanssa.