Salat
Valmistus
Valmistusaineet
4 henkilölle
- 150 g pinaatinlehtiä
- 100 g sydänsalaattia
- granaattiomenan siemenet
- 1–2 omenaa
- Säilötty punasipuli*
- 100 g fetajuustoa palana
- 100 g saksanpähkinöitä
- 1 kourallinen persiljaa
- Vinaigrette
- 60 ml oliiviöljyä
- 45 ml omenasiiderietikkaa
- 15 ml sinappia
- 10 ml hunajaa
- Suolaa ja pippuria
- *SÄILÖTTY PUNASIPULI
- 1 keskikokoinen punasipuli
- 120 ml vettä
- 60 ml etikka
- 60 ml omenasiiderietikkaa
- 30 ml sokeria
- 7 ml suolaa
Esivalmistelut
30 minuuttiaVaikeusaste
KeskivaikeaValmistus
Salat
-
Huuhtele pinaatti ja sydänsalaatti SpinningChefissä ja linkoa vesi pois.
2. Viipaloi omenat MandoJuniorilla.
3. Sekoita pinaatti, sydänsalaatti ja omenat Eco+ Clear Kulhossa 2,4 l.
4. Raasta saksanpähkinät karkeasti Grate N Store™ -raastimella (käännä vastapäivään).
5. Hienonna persilja A-series Kokkiveitsellä.
6. Murenna feta salaatin päälle ja lisää säilötty punasipuli, granaattiomenan, saksanpähkinät ja persilja Eco+ Clear Kulhoon 2,4 l. Kaada vinaigrette salaatin päälle.
Syltede rødløg:
-
Laita vesi, molemmat etikat, sokeri ja suola pieneen kattilaan ja kiehauta korkealla lämmöllä. Pienennä lämpöä ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia. Ota kattila pois liedeltä ja anna liemen jäähtyä.
2. Leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi Mando Juniorilla ja laita viipaleet Ultimate Silikonipussiin 1 l. Kaada jäähtynyt liemi varovasti silikonipussiin.
3. Sulje silikonipussi huolellisesti ja laita jääkaappiin pystyasentoon. Anna sipulin maustua yön yli.
Vinaigrette:
-
Kaada kaikki ainekset Eazy Sekoittimeen 3,5 dl. Aseta sisäosa sekoittimeen, laita kansi päälle ja ravista hyvin.