Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Takaisin tuloksiin

Kesäkurpitsa- ja parmesaanifritterit

  • Tupperware Kesäkurpitsa- ja parmesaanifritterit

Valmistus

Valmistusaineet

2 henkilölle

  • 1 keskikokoinen kesäkurpitsa
  • 60 g parmesaanijuustoa
  • 1 kananmuna
  • 50 g korppujauhoja
  • 1 valkosipulinkynsi (kuorittuna ja hienonnettuna)
  • 3 oksaa basilikaa, persiljaa tai ruohosipulia (hienonnettuna)
  • Suolaa ja pippuria maun mukaan

Esivalmistelut

10 minuuttia

Valmistus

17 minuuttia

Tekeytymisaika

5 minuuttia

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

  1. Esilämmitä kiertoilmauuni 200 asteeseen.

  2. Paloittele kesäkurpitsa ja raasta se Grate N Store™ -raastimella.

  3. Laita raastettu kesäkurpitsa puhtaan Recycled Mikrokuitu Astiapyyhkeen sisään ja purista mahdollisimman paljon kosteutta ulos pyyhettä kiertämällä. Raastettua ja valutettua kesäkurpitsaa pitäisi lopulta olla n. 100 g.

  4. Puhdista Grate N Store™ ja raasta

  5. Vatkaa kananmuna kevyesti isossa kulhossa ja lisää loput ainekset. Sekoita, kunnes ainekset ovat sekoittuneet hyvin.

  6. Laita Silikoni reunuksellinen Leivinalusta kylmälle uuniritilälle

  7. Muotoile MultiScoopilla palloja ja laita ne Silikoni Leivinalustalle. Paista 15–17 minuuttia tai kunnes ne ovat kullanruskeita. Anna vetäytyä 5 minuuttia.

  8. Tarjoa lämpimänä Marinara-kastikkeen kanssa.

 
Top