Kesäkurpitsa- ja parmesaanifritterit
Valmistus
Valmistusaineet
2 henkilölle
- 1 keskikokoinen kesäkurpitsa
- 60 g parmesaanijuustoa
- 1 kananmuna
- 50 g korppujauhoja
- 1 valkosipulinkynsi (kuorittuna ja hienonnettuna)
- 3 oksaa basilikaa, persiljaa tai ruohosipulia (hienonnettuna)
- Suolaa ja pippuria maun mukaan
Esivalmistelut
10 minuuttiaValmistus
17 minuuttiaTekeytymisaika
5 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
-
Esilämmitä kiertoilmauuni 200 asteeseen.
-
Paloittele kesäkurpitsa ja raasta se Grate N Store™ -raastimella.
-
Laita raastettu kesäkurpitsa puhtaan Recycled Mikrokuitu Astiapyyhkeen sisään ja purista mahdollisimman paljon kosteutta ulos pyyhettä kiertämällä. Raastettua ja valutettua kesäkurpitsaa pitäisi lopulta olla n. 100 g.
-
Puhdista Grate N Store™ ja raasta
-
Vatkaa kananmuna kevyesti isossa kulhossa ja lisää loput ainekset. Sekoita, kunnes ainekset ovat sekoittuneet hyvin.
-
Laita Silikoni reunuksellinen Leivinalusta kylmälle uuniritilälle
-
Muotoile MultiScoopilla palloja ja laita ne Silikoni Leivinalustalle. Paista 15–17 minuuttia tai kunnes ne ovat kullanruskeita. Anna vetäytyä 5 minuuttia.
-
Tarjoa lämpimänä Marinara-kastikkeen kanssa.