Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Takaisin tuloksiin

Broilerinrinta Sous Vide

  • Tupperware Broilerinrinta Sous Vide

Valmistus

Valmistusaineet

2 henkilölle

  • 500 ml vettä
  • 30 ml suolaa
  • 15 ml sokeria
  • 2 2 luutonta ja nahatonta broilerinrintaa (kumpikin n. ±170 g)
  • 2 2 valkosipulinkynttä puristettuina
  • Pippuria maun mukaan
  • 1 sitruuna, kuorittu
  • 4 oksaa tuoretta rosmariinia (ilman vartta)
  • 15 ml oliiviöljyä (ja lisää ruskistamiseen) (±1 rkl)

Esivalmistelut

10 minuuttia

Valmistus

100 minuuttia

Tekeytymisaika

45 minuuttia

Vaikeusaste

Keskivaikea




Valmistus

  1. Sekoita, vesi, suola ja sokeri Ultimate Silikonipussissa 1,8 l tai 2,9 l. Sekoita aineksia, kunnes sokeri ja suola ovat liuenneet. Lisää broileri, sulje pussi ja laita jääkaappiin 45 minuutiksi.

  2. Säädä sillä välin sous vide -laitteeseen 63,5 ºC. Varmista, että pussi sopii käytettävän kattilan sivuille, mikä estää pussia kellumasta kypsennyksen aikana.

  3. Valuta neste broilerin rintapaloista. Taputtele ne kuiviksi pyyhkeellä. Huuhtele silikonipussi ja kuivaa se huolellisesti.

  4. Hiero hienonnettua valkosipulia broilerinrintojen molemmille puolille ja mausta pippurilla. Aseta sitruunaviipaleet broilerinrintojen molemmille puolille ja laita ne sen jälkeen puhtaaseen Ultimate Silikonipussiin 1,8 l tai 2,9 l.

  5. Laita rosmariini ja oliiviöljy silikonipussiin. Sulje pussi huolellisesti puristamalla samalla mahdollisimman paljon ylimääräistä ilmaa pois ennen valmistusta. Tämä estää veden pääsyn pussiin.

  6. Laita silikonipussi vesihauteeseen ja aseta ajastimeen 1 tunti ja 30

  7. Kuumenna muutama minuutti ennen ajan umpeutumista pieni määrä öljyä paistinpannussa keskilämmöllä. Paista broileria, kunnes se on ruskistunut molemmilta puolilta, n. 3–5 minuuttia.

 
Top