Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Takaisin tuloksiin

TOMAATTI-KESÄKURPITSAVUOKA

  • Tupperware TOMAATTI-KESÄKURPITSAVUOKA

Valmistus

Valmistusaineet

2 henkilölle

  • 1 sipuli
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 kesäkurpitsaa
  • 3 tomaattia (± 250 g)
  • 1/2 tl  kuivattuja yrttejä (timjamia, oreganoa, meiramia)
  • 1/4 tl valkosipulijauhetta (± 1 tl)
  • Suolaa ja pippuria

Esivalmistelut

15 minuuttia

Valmistus

20 minuuttia

Tekeytymisaika

15 minuuttia

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

  1. Kuori sipuli ja leikkaa se siivuiksi MandoChefillä (taso 1). Laita sipulisiivut Satelliitti Kulhoon 1,5 l ja lisää 1 tl oliiviöljyä.

  2. Laita kansi päälle ja ravista hyvin.

  3. Levitä sipulisiivut MicroPro Grillin pohjalle. Leikkaa kesäkurpitsa ja tomaatit siivuiksi MandoChefillä (taso 3). Laita kesäkurpitsat ja tomaatit Satelliitti Kulhoon 1,5 l, lisää 2 tl öljyä, laita kansi päälle ja ravista hyvin.

  4. Levitä tomaatti- ja kesäkurpitsasiivut sipulien päälle, niin että koko MicroPro Grillin pohja on niiden peitossa.

  5. Ripottele päälle kuivatut yrtit, valkosipulijauhe, suolaa ja pippuria. Laita kansi yläasentoon ja kypsennä mikroaaltouunissa 10 minuuttia 900 watin teholla

  6. Anna ruoan tekeytyä 5 minuuttia ja jatka kypsyttämistä vielä 10 minuuttia 900 watin teholla. Anna ruoan tekeytyä 10 minuuttia ja tarjoile heti.

 
Top