TOMAATTI-KESÄKURPITSAVUOKA
Valmistus
Valmistusaineet
2 henkilölle
- 1 sipuli
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 kesäkurpitsaa
- 3 tomaattia (± 250 g)
- 1/2 tl kuivattuja yrttejä (timjamia, oreganoa, meiramia)
- 1/4 tl valkosipulijauhetta (± 1 tl)
- Suolaa ja pippuria
Esivalmistelut
15 minuuttiaValmistus
20 minuuttiaTekeytymisaika
15 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
-
Kuori sipuli ja leikkaa se siivuiksi MandoChefillä (taso 1). Laita sipulisiivut Satelliitti Kulhoon 1,5 l ja lisää 1 tl oliiviöljyä.
-
Laita kansi päälle ja ravista hyvin.
-
Levitä sipulisiivut MicroPro Grillin pohjalle. Leikkaa kesäkurpitsa ja tomaatit siivuiksi MandoChefillä (taso 3). Laita kesäkurpitsat ja tomaatit Satelliitti Kulhoon 1,5 l, lisää 2 tl öljyä, laita kansi päälle ja ravista hyvin.
-
Levitä tomaatti- ja kesäkurpitsasiivut sipulien päälle, niin että koko MicroPro Grillin pohja on niiden peitossa.
-
Ripottele päälle kuivatut yrtit, valkosipulijauhe, suolaa ja pippuria. Laita kansi yläasentoon ja kypsennä mikroaaltouunissa 10 minuuttia 900 watin teholla
-
Anna ruoan tekeytyä 5 minuuttia ja jatka kypsyttämistä vielä 10 minuuttia 900 watin teholla. Anna ruoan tekeytyä 10 minuuttia ja tarjoile heti.