Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Takaisin tuloksiin

Kermainen Paprikakana

  • Tupperware Kermainen Paprikakana

Valmistus

Valmistusaineet

3 henkilölle

  • 75 g keskikokoinen sipuli
  • 600 g kananrintafilettä
  • 2 rkl Öljyä
  • 1 eipäviipale (MicroPro Grillin lämmittämiseen)
  • 200 ml kermaa (38%)
  • 1 tl maissitärkkelystä
  • 2 tl jauhettua paprikaa
  • Suolaa ja pippuria
  • 1/2 kanaliemikuutio

Esivalmistelut

15 minuuttia

Valmistus

13 minuuttia

Tekeytymisaika

3 minuuttia

Vaikeusaste

Keskivaikea




Valmistus

  1. Kuori sipuli ja leikkaa se ohuiksi siivuiksi MandoJuniorilla (taso II)

  2. Leikkaa kananrintafileet noin 50 gramman paloiksi.

  3. Laita kanapalat, sipulit ja öljy Satelliitti Kulhoon 1,5 l, laita kansi päälle ja ravista hyvin.

  4. Laita leipäviipale MicroPro Grilliin, laita kansi ala-asentoon ja lämmitä tuotetta mikroaaltouunissa noin 2 min 30 s 900 watin teholla.

  5. Poista leipäviipale, ja kaada kanasipulisekoitus MicroPro Grilliin. Laita kansi ala-asentoon ja kypsennä mikroaaltouunissa 7 minuuttia 900 watin teholla. Sekoita hyvin ja kaada liemi pois (säästä liemi myöhempää käyttöä varten ohjeen kohdassa 8). Laita kansi ala-asentoon, ja kypsennä lisää 3 minuuttia 900 watin teholla.

  6. Sekoita kerma, maissitärkkelys, paprika, suola, pippuri ja puolikas kanaliemikuutio Eazy Sekoittimessa 3,5 dl.

  7. Kaada seos MicroPro Grilliin ja sekoita. Laita kansi yläasentoon, ja kypsennä mikroaaltouunissa 3 minuuttia 900 watin teholla. Anna ruoan tekeytyä 3 minuuttia.

  8. Mikäli kastikkeesta on tullut liian paksua, voit lisätä siihen kohdassa 5 valmistettua lientä tarpeen mukaan

  9. Tarjoile kasvisten tai riisin kanssa.

 
Top