Kermainen Paprikakana
Valmistus
Valmistusaineet
3 henkilölle
- 75 g keskikokoinen sipuli
- 600 g kananrintafilettä
- 2 rkl Öljyä
- 1 eipäviipale (MicroPro Grillin lämmittämiseen)
- 200 ml kermaa (38%)
- 1 tl maissitärkkelystä
- 2 tl jauhettua paprikaa
- Suolaa ja pippuria
- 1/2 kanaliemikuutio
Esivalmistelut
15 minuuttiaValmistus
13 minuuttiaTekeytymisaika
3 minuuttiaVaikeusaste
KeskivaikeaValmistus
-
Kuori sipuli ja leikkaa se ohuiksi siivuiksi MandoJuniorilla (taso II)
-
Leikkaa kananrintafileet noin 50 gramman paloiksi.
-
Laita kanapalat, sipulit ja öljy Satelliitti Kulhoon 1,5 l, laita kansi päälle ja ravista hyvin.
-
Laita leipäviipale MicroPro Grilliin, laita kansi ala-asentoon ja lämmitä tuotetta mikroaaltouunissa noin 2 min 30 s 900 watin teholla.
-
Poista leipäviipale, ja kaada kanasipulisekoitus MicroPro Grilliin. Laita kansi ala-asentoon ja kypsennä mikroaaltouunissa 7 minuuttia 900 watin teholla. Sekoita hyvin ja kaada liemi pois (säästä liemi myöhempää käyttöä varten ohjeen kohdassa 8). Laita kansi ala-asentoon, ja kypsennä lisää 3 minuuttia 900 watin teholla.
-
Sekoita kerma, maissitärkkelys, paprika, suola, pippuri ja puolikas kanaliemikuutio Eazy Sekoittimessa 3,5 dl.
-
Kaada seos MicroPro Grilliin ja sekoita. Laita kansi yläasentoon, ja kypsennä mikroaaltouunissa 3 minuuttia 900 watin teholla. Anna ruoan tekeytyä 3 minuuttia.
-
Mikäli kastikkeesta on tullut liian paksua, voit lisätä siihen kohdassa 5 valmistettua lientä tarpeen mukaan
-
Tarjoile kasvisten tai riisin kanssa.