Sinappikuorrutteinen PORSAAN SISÄFILE
Valmistus
Valmistusaineet
2 henkilölle
- 450 g porsaan sisäfile
- Suolaa ja pippuria
- 2 persiljan vartta lehtineen
- 40 g korppujauhoja
- 50 g pehmeää voita
- 2 rkl dijon-sinappia
- 1 leipäviipale (MicroPro Grillin lämmittämiseen)
Esivalmistelut
10 minuuttiaValmistus
9 minuuttiaTekeytymisaika
5 minuuttiaVaikeusaste
KeskivaikeaValmistus
-
Ota porsaan sisäfile pois jääkaapista 15-20 minuuttia ennen kuin aloitat ruoanvalmistuksen.
-
Leikkaa sisäfile kahteen osaan ja mausta lihapalat suolalla ja pippurilla.
-
Silppua persiljan varret ja lehdet Yrttileikkurissa. Lisää korppujauhot ja silppua. Lisää lopuksi pehmeä voi, sinappi, suola ja pippuri ja sekoita vielä kerran
-
Levitä persiljaseos Pienellä Kaapimella sisäfileen päälle.
-
Laita leipäviipale MicroPro Grilliin, laita kansi alaasentoon ja lämmitä tuotetta mikroaaltouunissa noin 2 min 30 s 900 watin teholla.
-
Poista leipäviipale ja laita sisäfile MicroPro Grilliin. Laita kansi ala-asentoon ja kypsennä lihaa mikroaaltouunissa 8-9 minuuttia 900 watin teholla. Anna lihan tekeytyä 5 minuuttia.
-
Tarjoile perunasoseen tai tuorepastan kanssa.