Marinoidut mansikat
Valmistus
Valmistusaineet
4 henkilölle
- 5 isoa mintunlehteä
- 200 g mansikoita
- 50 ml rommia
- 70 g ruokosokeria
- ½ limetin mehu ja kuori
Esivalmistelut
10 minuuttiaTekeytymisaika
45 minuuttiaVaikeusaste
KeskivaikeaValmistus
-
Huuhtele mansikat Tuplalävikössä. Leikkaa ne pienemmiksi paloiksi A-series Yleisveitsellä.
-
Pilko minttu hienoksi A-series Yleisveitsellä.
-
Lisää rommi, ruokosokeri, minttu, limen mehu ja kuori Ultimate silikonipussiin 1 l ja sekoita ne keskenään
-
Sekoita joukkoon mansikat. Sulje pussi ja aseta se jääkaappiin 30-45 minuutiksi.
Mansikat maistuvat kesältä! Tarjoa marinoidut mansikat makeana kesäjälkiruokana, jäätelön lisukkeena tai cocktaileissa.