Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Takaisin tuloksiin

Parsamansikkasalaatti

  • Tupperware Parsamansikkasalaatti

Valmistus

Valmistusaineet

6 henkilölle

  • 250 g vihreää parsaa
  • 400  valkoista parsaa
  • 4 kevätsipulia
  • 80  babypinaattia
  • 500 mansikoita
  • 200 g fetajuustoa
  • Kastike:
  • 3 rkl  valkoista balsamiviinietikkaa
  • 3 rkl appelsiinimehua
  • 1 tl  juoksevaa hunajaa
  • 1 tl sinappia
  • 4 tl oliiviöljyä
  • Suolaa ja pippuria

Esivalmistelut

20 minuuttia

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

  1. Kuori valkoiset parsat Vihanneskuorijalla, irrota vihreiden parsojen päät. Leikkaa valkoinen ja vihreä parsa pieniksi paloiksi.

  2. Aseta palat Micro Urban Large -höyrytyslisäosaan ja täytä vesisäiliöön 400 ml vettä. Kokoa Micro Urban Large. Kypsennä mikroaaltouunissa 10 minuuttia 800 watin teholla ja anna tekeytyä sen jälkeen 10 minuuttia.

  3.  Huuhdo babypinaatti Spinning Chefissä ja valuta pinaatista vesi pois.

  4. Leikkaa kevätsipulit ohuiksi renkaiksi A-series Yleisveitsellä.

  5. Huuhtele mansikat Tuplalävikkö ja leikkaa ne viipaleiksi A-series Yleisveitsellä.

  6.  Murenna fetajuusto pieniksi paloiksi.

  7. Laita kaikki kastikkeen ainekset Eazy Sekoittimeen 6 dl. Aseta sisäosa paikoilleen ja ravista, kunnes kastike on
    paksuuntunut.

  8. Sekoita babypinaatti, parsat, kevätsipuli, mansikat ja feta Exclusive-kulhossa. Kaada päälle salaatinkastike ja
    kääntele varovasti salaatin sekaan.

Tip: Ripottele salaatin päälle 2 ruokalusikal lista paahdettuja pinjansiemeniä.

 
Top