Parsamansikkasalaatti
Valmistus
Valmistusaineet
6 henkilölle
- 250 g vihreää parsaa
- 400 valkoista parsaa
- 4 kevätsipulia
- 80 babypinaattia
- 500 mansikoita
- 200 g fetajuustoa
- Kastike:
- 3 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
- 3 rkl appelsiinimehua
- 1 tl juoksevaa hunajaa
- 1 tl sinappia
- 4 tl oliiviöljyä
- Suolaa ja pippuria
Esivalmistelut
20 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
-
Kuori valkoiset parsat Vihanneskuorijalla, irrota vihreiden parsojen päät. Leikkaa valkoinen ja vihreä parsa pieniksi paloiksi.
-
Aseta palat Micro Urban Large -höyrytyslisäosaan ja täytä vesisäiliöön 400 ml vettä. Kokoa Micro Urban Large. Kypsennä mikroaaltouunissa 10 minuuttia 800 watin teholla ja anna tekeytyä sen jälkeen 10 minuuttia.
-
Huuhdo babypinaatti Spinning Chefissä ja valuta pinaatista vesi pois.
-
Leikkaa kevätsipulit ohuiksi renkaiksi A-series Yleisveitsellä.
-
Huuhtele mansikat Tuplalävikkö ja leikkaa ne viipaleiksi A-series Yleisveitsellä.
-
Murenna fetajuusto pieniksi paloiksi.
-
Laita kaikki kastikkeen ainekset Eazy Sekoittimeen 6 dl. Aseta sisäosa paikoilleen ja ravista, kunnes kastike on
paksuuntunut. -
Sekoita babypinaatti, parsat, kevätsipuli, mansikat ja feta Exclusive-kulhossa. Kaada päälle salaatinkastike ja
kääntele varovasti salaatin sekaan.
Tip: Ripottele salaatin päälle 2 ruokalusikal lista paahdettuja pinjansiemeniä.