Detox-kanakeitto
Valmistus
Valmistusaineet
4 henkilölle
- 2 kevätsipulia
- 1 valkosipulinkynsi
- 20 g tuoretta inkivääriä
- 2 kanan reittä,
- 800 ml vettä
- 200 g vihreitä herneitä
- 3 sellerinvartta
- 250 g parsakaalia
- 1 laakerinlehti
- 1 hyppysellinen Ripaus sahramia
- 1 tl suolaa
- pippuria
- 6 persiljan vartta
- 1 rkl shoyu-kastiketta tai soijakastiketta
Esivalmistelut
20 minuuttiaValmistus
20 minuuttiaTekeytymisaika
10 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
-
Leikkaa kevätsipulista vihreä osa pois ja aseta sivuun.
-
Kuori valkosipuli ja inkivääri. Raasta inkivääri Zest n’Pressillä. Hienonna valkosipuli ja kevätsipulin valkoinen osa SuperSonic Chopper Pienellä
-
Leikkaa kana pieniksi kuutioiksi.
-
Laita kana, SuperSonic Chopper Pienen sisältö, raastettuinkivääri ja vesi MicroCook Pyöreään 2,25 l. Laita
mikroaaltouuniin 8 minuutiksi 600 watin teholle. Poista kansi, sekoita ja anna valmistua vielä 7 minuuttia 600
watin teholla. -
Jos käytät pakasteherneitä, sulata ne ennen käyttöä.Leikkaa selleri 2-3 mm:n viipaleiksi A-Series
Kokkiveitsellä. Leikkaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi A-Series Yleisveitsellä. -
Lisää vihannekset, laakerinlehti, sahrami, suola japippuri MicroCookiin ja valmista mikroaaltouunissa 5-6
minuuttia 600 watin teholla. Anna keiton vetäytyä 10 minuuttia -
Pilko persilja SuperSonic Chopper Pienellä ja leikkaa kevätsipulin vihreä osa ohuiksi viipaleiksi A-Series Sahalaitaisella Yleisveitsellä
-
Lisää shoyu-kastike (maun mukaan), hienonnettu persilja ja kevätsipulin vihreä osa keittoon ja tarjoile