Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Jälkiruoat
Takaisin tuloksiin

Detox-kanakeitto

  • Tupperware Detox-kanakeitto

Valmistus

Valmistusaineet

4 henkilölle

  • 2 kevätsipulia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 20 g tuoretta inkivääriä
  • 2 kanan reittä,
  • 800 ml vettä
  • 200 g vihreitä herneitä
  • 3  sellerinvartta
  • 250 g parsakaalia
  • 1 laakerinlehti
  • 1 hyppysellinen Ripaus sahramia
  • 1 tl suolaa
  • pippuria
  • 6  persiljan vartta
  • 1 rkl  shoyu-kastiketta tai soijakastiketta

Esivalmistelut

20 minuuttia

Valmistus

20 minuuttia

Tekeytymisaika

10 minuuttia

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

  1. Leikkaa kevätsipulista vihreä osa pois ja aseta sivuun.

  2.  Kuori valkosipuli ja inkivääri. Raasta inkivääri Zest n’Pressillä. Hienonna valkosipuli ja kevätsipulin valkoinen osa SuperSonic Chopper Pienellä

  3.  Leikkaa kana pieniksi kuutioiksi.

  4. Laita kana, SuperSonic Chopper Pienen sisältö, raastettuinkivääri ja vesi MicroCook Pyöreään 2,25 l. Laita
    mikroaaltouuniin 8 minuutiksi 600 watin teholle. Poista kansi, sekoita ja anna valmistua vielä 7 minuuttia 600
    watin teholla.

  5. Jos käytät pakasteherneitä, sulata ne ennen käyttöä.Leikkaa selleri 2-3 mm:n viipaleiksi A-Series
    Kokkiveitsellä. Leikkaa parsakaali pieniksi kukinnoiksi A-Series Yleisveitsellä.

  6.  Lisää vihannekset, laakerinlehti, sahrami, suola japippuri MicroCookiin ja valmista mikroaaltouunissa 5-6
    minuuttia 600 watin teholla. Anna keiton vetäytyä 10 minuuttia

  7. Pilko persilja SuperSonic Chopper Pienellä ja leikkaa kevätsipulin vihreä osa ohuiksi viipaleiksi A-Series Sahalaitaisella Yleisveitsellä

  8. Lisää shoyu-kastike (maun mukaan), hienonnettu persilja ja kevätsipulin vihreä osa keittoon ja tarjoile

 
Top