Värikäs parsasalaatti
Valmistus
Valmistusaineet
4 henkilölle
- 750 g parsaa
- 100 g rucolaa
- 10 retiisiä
- Vinegretteen
- 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
- 4 rkl valkoviinietikkaa
- 6 rkl oliiviöljyä
- 80 ml kasvislientä
- 1 tl dijon-sinappia
- 1 tl ruohosipulia
- Vähän krassia
- Vähän sokeria
- Suolaa ja pippuria
Esivalmistelut
15 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
-
Leikkaa parsan päät ja paloittele ne pienemmiksi. Aseta palat Micro Urban Largen pieneen höyrystinlävikköön ja täytä vesisäiliöön 400 ml vettä. Kokoa Micro Urban Large. Kypsennä mikroaaltouunissa 1-2 minuuttia 800 watin
teholla ja anna tekeytyä sen jälkeen 5 minuuttia.
Vinegrette:
-
Kuori ja pilko kananmunat pieniksi. Sekoita etikka, öljy, kasvisliemi ja sin aEasy Sekoitin 3,5 dl:ssa. Lisää yrtit ja mausta mausteilla, sokerilla, suolalla ja pippurilla. Kääntele lopuksi joukkoon pilkotut kananmunat.
-
Huuhtele rucola Spinning Chefissä. Viipaloi retiisit ohuiksi siivuiksi. Laita rucola, parsa ja retiisit Mini-Maxiin. Kaada päälle vinegrette.