Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Salaatit
Takaisin tuloksiin

Värikäs parsasalaatti

  • Tupperware Värikäs parsasalaatti

Valmistus

Valmistusaineet

4 henkilölle

  • 750 g parsaa
  • 100 g rucolaa
  • 10 retiisiä
  • Vinegretteen
  • 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 4 rkl valkoviinietikkaa
  • 6 rkl oliiviöljyä
  • 80 ml kasvislientä
  • 1 tl dijon-sinappia
  • 1 tl ruohosipulia
  • Vähän krassia
  • Vähän sokeria
  • Suolaa ja pippuria

Esivalmistelut

15 minuuttia

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

  1. Leikkaa parsan päät ja paloittele ne pienemmiksi. Aseta palat Micro Urban Largen pieneen höyrystinlävikköön ja täytä vesisäiliöön 400 ml vettä. Kokoa Micro Urban Large. Kypsennä mikroaaltouunissa 1-2 minuuttia 800 watin
    teholla ja anna tekeytyä sen jälkeen 5 minuuttia.

Vinegrette:

  1. Kuori ja pilko kananmunat pieniksi. Sekoita etikka, öljy, kasvisliemi ja sin aEasy Sekoitin 3,5 dl:ssa. Lisää yrtit ja mausta mausteilla, sokerilla, suolalla ja pippurilla. Kääntele lopuksi joukkoon pilkotut kananmunat.

  2. Huuhtele rucola Spinning Chefissä. Viipaloi retiisit ohuiksi siivuiksi. Laita rucola, parsa ja retiisit Mini-Maxiin. Kaada päälle vinegrette.

 
Top