Vegaaniset Suklaahippukeksit
Valmistus
Valmistusaineet
15 henkilölle
- 125 g vegaaninen voita
- 50 g valkoista sokeria
- 50 g fariinisokeria
- 1 rkl vaniljasokeria
- 1 hyppysellinen ripaus suolaa
- 50 g omenasosetta
- 1 rkl kauramaitoa
- 200 g jauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1/2 tl ruokasoodaa
- 75-100 g vegaanisia tummasuklaahippuja
Esivalmistelut
15 minuuttiaValmistus
15 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
-
Sekoita käsivatkaimella Eazy Pikkumarissa roiskesuojaa käyttäen margariini, valkoinen sokeri, fariinisokeri, vaniljasokeri ja suola.
-
Lisää kauramaito ja omenasose ja sekoita hetken aikaa.
-
Lisää jauhot, leivinjauhe ja ruokasooda. Sekoita uudelleen, kunnes kaikki ainekset ovat sekoittuneet
-
Lisää kaksi kolmasosaa suklaalastuista Silikonilastalla, loput säästämme koristeluun!
-
Käytä Multi Scoopia keskikokoisella lusikalla ja tee sillä keksitaikinapalloja. Aseta ne Silikoni reunukselliselle Leivinalustalle, jättäen jokaisen keksin väliin muutama sentti tilaa, jotta ne eivät kosketa toisiaan, kun ne laajenevat uunissa
-
Käytä Multi Scoopin kääntöpuolta litistämään jokainen keksipallo ja ripottele pinnalle loput suklaahiput.
-
Paista 14-15 minuuttia uunissa, joka on esilämmitetty 180 asteeseen.
-
Anna keksien levätä muutama minuutti ja nosta ne sitten pois Kaapimella
Anna keksien levätä muutama minuutti ja nosta ne sitten pois Kaapimella