Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Alkuruoat Pääruoat Snacksit
Takaisin tuloksiin

Pizzarullat

  • Tupperware Pizzarullat

Valmistus

Valmistusaineet

8 henkilölle

  • Taikina
  • 1 dl haaleaa vettä
  • 1/2 tl sokeria
  • 12.5 g hiivaa
  • 200 g vehnäjauhoja
  • 1/2 tl suolaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • Täyte
  • 1.5 kevätsipulia
  • 100 g tuoreita sieniä
  • 1/2 punainen paprika
  • 1/2 rkl auringonkuk- kaöljyä
  • 25 g emmentaljuustoa raastettuna
  • 50 g fetaa
  • Öljyä paistamiseen
  • Juustoa pinnalle ripoteltavaksi
  • tomaattikastiketta
  • 30 g tomaattipyrettä
  • 1/2 rkl vettä
  • 1/2 rkl auringonkukkaöljyä
  • 1/2 tl italialaista maustetta : Oreganoa, timjamia ym..
  • Suolaa ja pippuria

Esivalmistelut

30 minuuttia

Valmistus

25 minuuttia

Tekeytymisaika

40 minuuttia

Vaikeusaste

Keskivaikea




Valmistus

  1. Sekoita vesi, sokeri ja hiiva, kunnes hiiva on liuennut.

  2. Lisää jauhot, suola ja öljy Ultimate Vatkauskulhossa 3,5 l. Tee syvennys keskelle ja sekoita joukkoon hiivaseos. Sekoita kaikki ainekset keskenään, kunnes ne ovat sekoittuneet.

  3. Aseta kansi päälle. Nosta kannen reunaa niin, että ylimääräinen ilma pääsee ulos. Laita kulho kohoamaan haaleaan veteen. Kansi poksahtaa ylös, kun taikina on kohonnut valmiiksi. Se kestää n. 30–40 mi.n

Täyte

  1. Sillä aikaa kun taikina kohoaa, valmista täyte. Leikkaa kevätsipulit ohuiksi renkaiksi ja kuutioi paprikat ja sienet. Kuumenna öljy pannulla ja paista vihanneksia, kunnes neste on haihtunut. Anna jäähtyä

Tomaattikastike

  1. Sekoita kaikki tomaattikastikkeen ainekset Ultimate Vatkauskulhossa 2 l.

  2. Ripottele tarvittaessa kohonneen taikinan päälle hieman jauhoja. Kauli taikina Leivinalustan päällä.

  3. Levitä tomaattikastike taikinan päälle. Sekoita jäähtyneeseen täytteeseen raastettu Emmental-juusto ja feta muruina ja levitä tasaisesti tomaattikastikkeen päälle. Ripottele päälle italialaiset mausteet.

  4. Rullaa taikina ja leikkaa siitä 8 pizzarullaa. Voitele PremiaGlass 1,5 l öljyllä. Pizzarullat asetetaan vierekkäin PremiaGlass 1,5 l:aan leikkauspinta ylöspäin.

  5. Anna pizzarullien kohota peitettyinä noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat kohonneet. Esilämmitä sillä välin uuni 200 asteeseen ylä-/alalämmöllä.

  6. Ripottele päälle jäljellä oleva juusto ja paista pizzaetanat uunissa 20-25 minuuttia.

 
Top