Kuoreton purjo- ja juustoquiche
Valmistus
Valmistusaineet
1 henkilölle
- 125 g purjoa (vain valkoinen osa)
- 2 rkl vettä (± 30 ml)
- 50 ml kuohukermaa
- 50 ml maitoa
- 2 rkl vehnäjauhoja (± 30 ml)
- 2 keskikokoista munaa
- 20 g juustoraastetta
- 6 basilikan lehteä (silputtuna)
- Suolaa ja pippuria
- Salaatinlehtiä (tarjoiluun)
Esivalmistelut
5 minuuttiaValmistus
11 minuuttiaTekeytymisaika
3 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
-
Huuhtele purjo ja viipaloi se. Aseta se EasyDelightiin, lisää vesi, peitä ja kypsennä mikroaaltouunissa 6 minuuttia 600 watin teholla. Sekoita puolivälissä. Anna tekeytyä 1 minuutti ja valuta sen jälkeen.
-
Sekoita loput ainekset Eazy Sekoittimessa 6 dl. Kaada ne purjojen päälle Easy Delightiin.
-
Peitä ja kypsennä mikroaaltouunissa 5 minuuttia 360 watin teholla. Anna tekeytyä 2 minuuttia.
-
Irrota astiasta ja tarjoile Spinning Chefillä lingottujen salaatinlehtien kanssa.