Kesäkurpitsa ja kala aasialaiseen tyyliin
Valmistus
Valmistusaineet
1 henkilölle
- 250 g kesäkurpitsaa
- 1 tl vettä (± 5 ml)
- 150 g kalafilettä
- Suolaa ja pippuria
- 1 rkl seesaminsiemeniä (± 15 ml)
- 2 tl soijakastiketta (± 10 ml)
Esivalmistelut
5 minuuttiaValmistus
6 minuuttiaTekeytymisaika
1 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
-
Kuutioi kesäkurpitsa ja laita se EasyDelightiin. Lisää vesi, peitä ja kypsennä mikrossa 3 minuuttia 600 watin teholla. Valuta tarvittaessa, sekoita ja laita kalafilee päällimmäiseksi.
-
Peitä ja kypsennä mikroaaltouunissa 2-3 minuuttia 600 watin teholla. Anna tekeytyä 1 minuutin ajan.
-
Mausta kala suolalla ja pippurilla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Mausta kesäkurpitsa joka puolelta soijakastikkeella ja pippurilla.