Takaisin tuloksiin
Kesäkurpitsakukat
Valmistus
Valmistusaineet
- 4 henkilölle
- Valmistusaineet, 6 kpl
- 1 valkosipulinkynsi
- 10-12 basilikanlehteä
- 2 dl kuohukermaa
- 2 kananmunaa
- Suolaa ja pippuria
- 2 kesäkurpitsaa (450–500 g)
Esivalmistelut
10 minuuttiaValmistus
50 minuuttiaVaikeusaste
KeskivaikeaValmistus
- Ota ritilä uunista ja kuumenna uuni 180 asteeseen.
- Hienonna valkosipuli ja basilikanlehdet Yrttileikkurissa.
- Laita kerma, munat, suola ja pippuri sekä Yrttileikkurin sisältö Eazy Sekoittimeen 6 dl ja ravista.
- Siivuta kesäkurpitsa pitkittäin Click Series Vihanneshöylällä.
- Laita Silikoni Kuppikakkuvuoka kylmälle ritilälle. Aseta kesäkurpitsasiivut vuokiin siten, että muodostavat kukan.
- Ravista munaseosta uudestaan ja jaa se kesäkurpitsasiivujen päälle.
- Paista uunissa alimmalla tasolla n. 50 min. Anna jäähtyä 10 min, ennen kuin otat kesäkurpitsakukat pois vuoasta.