Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Takaisin tuloksiin

Kesäkurpitsakukat

Valmistus

Valmistusaineet

  • 4 henkilölle
  • Valmistusaineet, 6 kpl
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 10-12 basilikanlehteä
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 kananmunaa
  • Suolaa ja pippuria
  • 2 kesäkurpitsaa (450–500 g)

Esivalmistelut

10 minuuttia

Valmistus

50 minuuttia

Vaikeusaste

Keskivaikea




Valmistus

  1. Ota ritilä uunista ja kuumenna uuni 180 asteeseen.
  2. Hienonna valkosipuli ja basilikanlehdet Yrttileikkurissa.
  3. Laita kerma, munat, suola ja pippuri sekä Yrttileikkurin sisältö Eazy Sekoittimeen 6 dl ja ravista.
  4. Siivuta kesäkurpitsa pitkittäin Click Series Vihanneshöylällä.
  5. Laita Silikoni Kuppikakkuvuoka kylmälle ritilälle. Aseta kesäkurpitsasiivut vuokiin siten, että muodostavat kukan.
  6. Ravista munaseosta uudestaan ja jaa se kesäkurpitsasiivujen päälle.
  7. Paista uunissa alimmalla tasolla n. 50 min. Anna jäähtyä 10 min, ennen kuin otat kesäkurpitsakukat pois vuoasta.
Top