Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Pääruoat
Takaisin tuloksiin

Lasagne

  • Tupperware Lasagne

Valmistus

Valmistusaineet

6 henkilölle

  • Valkokastike
  • 50 g voita
  • 50 g jauhoja
  • suolaa
  • Muskottipähkinää
  • 7 dl huoneenlämpöistä maitoa
  • Lihakastike
  • 1 pieni sipuli (n. 50 g)
  • 1 porkkana (n. 50 g)
  • 1 sellerinvarsi (n. 50 g)
  • Hieman oliiviöljyä
  • 500 g vasikan tai naudan jauhelihaa sekoitettuna possun jauhelihaan tai hienonnettuun pekoniin (n. 80 g)
  • 30 ml valkoviiniä
  • 500 g tomaattikastiketta
  • 1 tl tomaattipyreetä (tomaattisosetta)
  • Suolaa maun mukaan
  • 5 g valkoista sokeria

Esivalmistelut

20 minuuttia

Valmistus

20 minuuttia

Tekeytymisaika

Vaikeusaste

Keskivaikea




Valmistus

  1. Lihakastike

  2. Sulata voita MicroCook Kannussa 1 l 40 sekuntia 600 watin teholla.

  3. Lisää jauhot, suola ja raastettu muskottipähkinä ja sekoita Vispilällä.

  4. Kaada joukkoon maito hitaasti sekoittaen ja kuumenna seosta 3 minuuttia 600 watin teholla.

  5. Sekoita ja kuumenna vielä 3 minuuttia 600 watin teholla.

  6. Sekoita ja anna levätä 5 minuuttia.

  7. Jos haluat paksumman kastikkeen, voit kuumentaa seosta 1 minuutin kerrallaan 600 watin teholla välillä sekoittaen ja antaa sen jälkeen seoksen levätä 5 minuuttia.

  8. Lihakastike

  9. Kuori ja leikkaa sipuli, porkkana ja selleri pieniksi paloiksi. Silppua ne SuperSonic Chopper Pienellä ja laita
    MicroCook Pyöreään 2,25 l oliiviöljytilkan kanssa. Laita kansi päälle ja kuumenna 1 minuutti 600 watin teholla.

  10. Sekoita vihannekset Sekoituskauhalla, lisää jauheliha ja sekoita uudelleen.

  11. Laita kansi päälle ja kypsennä 4 minuuttia 600 watin teholla. Sekoita hyvin välillä (2+2 min), jotta liha jakautuu pieniksi paloiksi.

  12. Lisää viini ja kypsennä ilman kantta 1,5 minuuttia 600 watin teholla.

  13. Sekoita hyvin ja lisää tomaattikastike, tomaattipyree, suola ja sokeri.

  14. Sekoita kastike, laita kansi päälle ja kypsennä 20 minuuttia 600 watin teholla. Sekoita 5 minuutin välein. Anna jäähtyä 5 minuuttia.

Valmista lasagne uunissa UltraPro Suorakulmaisessa 3,3 l (n. 300 g lasagnelevyjä). Liha- ja valkokastike valmistuvat helposti ja nopeasti, joten säästät aikaa ja energiaa. Aterian voi valmistaa edellisenä päivänä.

 
Top