Suklaapullat
Valmistus
Valmistusaineet
8 pullaa
- 200 g vehnäjauhoja
- 75 g sokeria
- 5 ml leivinjauhetta (±1 tl)
- 60 g suklaahippuja
- 75 ml maitoa (tavallista tai kasvimaitoa) (±5 rkl)
- 50 ml kasviöljyä (±3 rkl)
- 1 kananmuna
Esivalmistelut
10 minuuttiaValmistus
25 minuuttiaTekeytymisaika
15 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
-
Kuumenna uuni 190 asteeseen ilman kiertoilmaa.
-
Sekoita jauhot, sokeri, leivinjauhe ja suklaahiput Ultimate Vatkauskulhossa 3,5 l. Laita kansi päälle ja sekoita ravistamalla.
-
Laita maito, öljy ja muna Ultimate Vatkauskulhoon 1 l. Sulje ja ravista hyvin.
-
Lisää 1 litran kulhon sisältö 3,5 litran kulhoon kuiva-aineiden joukkoon. Laita kansi päälle ja ravista sivulta toiselle 10 kertaa, sen jälkeen vuorotellen ylös ja alas ja sivulta toiselle 1 minuutin ajan tai kunnes et kuule enää ääntä.
-
Poista kansi ja sekoita taikina tasaiseksi seokseksi.
-
Lusikoi 8–10 kasaa taikinaa Silikoni Leivinalustalle ruokalusikalla*.
-
Aseta pelti uunin toiseksi alimmalle tasolle ja paista n. 25 min tai kunnes pullat ovat kullanruskeita.
-
Anna jäähtyä 15 min ennen tarjoilua.
VINKKI:
* Keskikokoisella Multi Scoop -lusikalla saat tasakokoisia pullia hetkessä!