Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Salaatit
Takaisin tuloksiin

Kreikkalainen pastasalaatti

  • Tupperware Kreikkalainen pastasalaatti

Valmistus

Valmistusaineet

1 henkilölle

  • 110 g pastaa (farfallea tai fusillia)
  • 30 ml sitruuna-oreganokastiketta*
  • 30 g kirsikkatomaatteja
  • 40 g kivettömiä kalamata-oliiveja
  • 40 g kurkkua ilman siemeniä
  • 40 g paprikaa
  • 1 rkl punasipulia
  • 40 g fetajuustoa
  • 1 rkl persiljaa
  • *Sitruuna-oreganokastike:
  • 80 ml oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 tl kuivattua oreganoa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 60 ml punaviinietikkaa
  • 1/4 tl suolaa

Esivalmistelut

10 minuuttia

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja jäähdytä.

  2. Kastike: Laita kaikki ainekset SuperSonic Chopper Pieneen. Laita kansi päälle ja sekoita ainekset vetämällä narusta.

  3. Kaada kastike Universal Jar 8,25 dl -kansiastiaan ja rakenna salaatti astiaan kerroksittain, ensin tomaatit, sitten paprika, kurkku, oliivit, punasipuli, fetajuusto ja pasta. Ripottele päälle persiljaa.  

  4. Laita kansi päälle ja nosta jääkaappiin, kunnes on aika syödä. 

  5. Kun olet valmis tarjoilemaan, kaada kastike salaatin sekaan ja ravista kaikki ainekset hyvin keskenään. Kaada salaatti kulhoon tai syö se astiasta.

 
Top