Kreikkalainen pastasalaatti
Valmistus
Valmistusaineet
1 henkilölle
- 110 g pastaa (farfallea tai fusillia)
- 30 ml sitruuna-oreganokastiketta*
- 30 g kirsikkatomaatteja
- 40 g kivettömiä kalamata-oliiveja
- 40 g kurkkua ilman siemeniä
- 40 g paprikaa
- 1 rkl punasipulia
- 40 g fetajuustoa
- 1 rkl persiljaa
- *Sitruuna-oreganokastike:
- 80 ml oliiviöljyä
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 tl kuivattua oreganoa
- 1 rkl sitruunamehua
- 60 ml punaviinietikkaa
- 1/4 tl suolaa
Esivalmistelut
10 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
-
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja jäähdytä.
-
Kastike: Laita kaikki ainekset SuperSonic Chopper Pieneen. Laita kansi päälle ja sekoita ainekset vetämällä narusta.
-
Kaada kastike Universal Jar 8,25 dl -kansiastiaan ja rakenna salaatti astiaan kerroksittain, ensin tomaatit, sitten paprika, kurkku, oliivit, punasipuli, fetajuusto ja pasta. Ripottele päälle persiljaa.
-
Laita kansi päälle ja nosta jääkaappiin, kunnes on aika syödä.
-
Kun olet valmis tarjoilemaan, kaada kastike salaatin sekaan ja ravista kaikki ainekset hyvin keskenään. Kaada salaatti kulhoon tai syö se astiasta.