Tämän sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeet. Niiden avulla tarjoamme vierailutilastoja, helpotamme vuorovaikutusta sosiaalisen median verkostojen kanssa ja tarjoamme kohdistettua, sinua kiinnostavaa sisältöä.  Lisätietoja evästeistä ja niiden asetuksista on tietosuojakäytännössä.

Takaisin tuloksiin

Focaccia - Perunalla ja rosmariinilla.

  • Tupperware Focaccia - Perunalla ja rosmariinilla. ultimate-mixing-bowl-focaccia-03.jpg

Valmistus

Valmistusaineet

4 henkilölle

  • 2 dl haaleaa vettä
  • 1/2 tl suolaa
  • 15 g hiivaa
  • 350 g vehnäjauhoja
  • Täyte
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 tuoretta rosmariininoksaa
  • 1.5 tl hiutalesuolaa
  • 1 peruna MandoJuniorilla ohuiksi viipaleiksi leikattuna

Esivalmistelut

15 minuuttia

Valmistus

30 minuuttia

Tekeytymisaika

40 minuuttia

Vaikeusaste

Helppo




Valmistus

  1. Sekoita hiiva haaleaan veteen Ultimate Vatkauskulhossa 3,5 l ja lisää suola.

  2. Lisää jauhoja vähän kerrallaan samalla sekoittaen. Laita kansi päälle, suhauta se ja aseta taikina nousemaan. Laita kulho lämpimään veteen. Kansi poksahtaa ylös, kun taikina on noussut. Se kestää noin. 20-30 min.

  3. Nosta uuniritilä pois uunista ja lämmitä kiertoilmauuni 200 asteeseen. Aseta Silikonivuoka Suorakulmainen kylmälle ritilälle.

  4. Vaivaa taikina nopeasti ja levitä se vuokaan.

  5. Tee taikinaan syviä reikiä kahdella sormella. Voitele taikina oliiviöljyllä, jaa perunaviipaleet ja rosmariininoksat reikiin ja ripottele pinnalle hiutalesuolaa.

  6. Paista uunin keskitasolla noin 30 min 200 asteessa.

  7. Anna focaccian jäähtyä vuoassa noin 10 min, ennen kuin nostat sen pois. Tarjoa lämpimänä esimerkiksi lasagnen kanssa tai tapaksena.

 
Top