Vihannes-pannukakut
Valmistus
Valmistusaineet
8 mini- pannukakkuun
- 1 pieni salottisipuli
- 80 g vihanneksia oman valinnan mukaan (porkkanoita, kurkkua, kesäkurpitsaa, paprikaa jne.)
- 50 ml vehnäjauhoja
- 1 kananmuna
- Suolaa ja pippuria maun mukaan
- 15 ml makuneutraalia öljyä
Esivalmistelut
5 minuuttiaValmistus
6 minuuttiaVaikeusaste
HelppoValmistus
-
Kuori ja pilko salottisipuli ja vihannekset, ja laita ne SuperSonic Chopper Pieneen. Aseta kansi päälle ja silppua vetämällä narusta.
-
Lisää kananmuna, jauhot, suoja ja pippuri, ja silppua vielä muutama sekunti.
-
Kaada öljyä pannulle ja lämmitä pannu keskilämpöön.
-
Jos teet mini-pannukakkuja, kaada 1 rkl taikinaa pannulle. Toista, kunnes taikinaa ei enää ole jäljellä.
-
Pienennä lämpöä keskilämmölle ja paista 2-3 min. Käännä, ja paista vielä 2-3 min.
-
Tarjoile heti.